Tafelkleed op maat gemaakt

tafelkleed op maat gemaakt kleurmeester

Tafellinnen op maat

Bij feestelijke momenten trekken we altijd de mooiste tafelkleden uit de kast. Maar waarom het gebruik van een tafelkleed beperken tot bepaalde dagen in het jaar? Ga altijd voor een stijlvol interieur of exterieur en zet de puntjes op de i met een van onze vrolijke, luxe tafelkleden op maat gemaakt. Je zorgt niet alleen voor een mooi stijlaccent, maar vervult ook nog een uiterst praktische functie; de bescherming van je tafel!

Zit je ideale tafelkleed afmeting of vorm niet tussen ons tafellinnen aanbod, maar kun je je wel helemaal vinden in onze stoffen? Wij maken graag jouw ideale tafelkleed op maat. Als je wilt maken we er ook passende of juist contrasterende servetten bij!

Wij maken onze mooie luxe tafelkleden op maat van onze grote collectie vrolijk gestreepte stoffen. Ons tafellinnen op maat kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Je kunt kiezen uit katoenen stof, een katoen-linnen mix stof of katoen die behandelt is met een coating, zodat je tafelkleed afneembaar is. Alle stof soorten geven je tafel bescherming en een luxe, mooi opgemaakte uitstraling.

Afwasbaar tafelkleed; ideaal voor gezinnen

Heb je een gezin hebt met kleine kinderen dan is een tafelkleed op maat met coating een uitkomst! De transparante coating zorgt ervoor dat het een afwasbaar tafelkleed word. Even afnemen met een nat doekje en je tafelkleed met coating is weer helemaal schoon. Handig en snel, hoe makkelijk met kleine kinderen aan tafel!

Hoe bepaal je de juiste maat tafelkleed?

Gemiddeld genomen is de overhang aan elke kant tussen de 15 en 25 cm. Met een overlap van 15 cm heb je dan voor een tafelblad van 90 x 180 cm een kleed nodig van 120 x 210 cm. Wij werken meestal met 15 cm overlap. Bij 25 cm kan het zijn dat je benen de overlap raken en het tafelkleed daarom n iet mooi, vrij soepel hangt.

Hetzelfde geldt voor een rond tafelkleed. Tel zo’n 30 cm op bij de diameter van je tafelblad en je hebt de juiste maat te pakken!

Tafelkleed op maat bestellen? 

Wees voorbereid op een mooie zomer en shop hier alvast je buiten tafelkleed op maat. Of update je interieur met een stijlvol tafelkleed. Mail kleurmeester of vul hieronder het contact formulier in met de keuze van de stof en de gewenste afmetingen of vorm. Dan nemen we spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken om jouw tafelkleed op maat voor je te maken.

Contactformulier