Kussens op maat laten maken

Bij het creëren van een plekje waar je lekker kan genieten, staan ​​een goede sfeer en comfort bovenaan aan je prioriteitenlijst - en je kussens zouden beide moeten hebben!

Of je nu van plan bent om in een stoel te kruipen met dat bestverkochte boek dat je zo graag wilt lezen, of gewoon lekker wilt chillen op je bank of bed, je wilt comfort. Met onze kussens op maat kun je we je dat comfort geven net als wat extra sfeer. 

Kussens op maat

Van sierkussens, cilinder kussens, tuinbank kussens, tuinstoel kussens tot loungekussens of andere interieur kussens of buitenkussens. Je kunt het zo gek niet bedenken. Wij gaan graag de uitdaging met je aan en bespreken samen de mogelijkheden van jouw kussen idee en maken graag je kussens op maat.

We werken uitsluitend met de beste materialen en kunnen je zorgvuldig adviseren bij het uitwerken van je kussen op maat wens: de verschillende kwaliteiten kussen vulling, benodigde hoeveelheid kussens op maat en diktes, maar ook praktische zaken zoals onderhoud en opbergmogelijkheden zoals bij lange outdoor kussens of andere grote kussens op maat.

Daarna kies je een geschikte stof uit onze stoffen collectie; Een stof van katoen of linnen-katoen voor je interieur kussens op maat of een outdoor stof, sunbrella stof, speciaal voor buiten kussens op maat. Maar zeker ook geschikt indoor kussens voor binnen omdat de stof zo fijn en praktisch in gebruik is.

Kussenhoes op maat

Is je kussen vulling nog in goede staat dan kun je bij ons ook alleen een kussenhoes op maat laten maken. Zo geeft je nieuwe kussenhoes op maat snel wat comfort en sfeer. Want je kussenvulling kun je altijd later nog vervangen wanneer het wel nodig is.

Levertijd kussens op maat

Onze levertijden van kussens op maat zijn doorgaans 2-3 weken. Wil je je kussens sneller ontvangen? Dan raden we je aan om je kussens op maat voorafgaand aan het voorjaar en zomerseizoen te bestellen, zo ben je de piekdrukte van tuin- en lounge kussens op maat voor. En kun je eerder op je nieuwe kussen op maat zitten dan je denkt.

Laat je bij ons je kussens op maat maken? Dan kun je erop vertrouwen dat je kwaliteits kussens krijgt. Neem contact met ons op om je kussens op maat te laten maken. Zo kunnen wij jouw kussen wens in vervulling laten gaan! En zit jij straks heerlijk op je zitkussens op maat.

 

 >