€ 0,00

tafellinnen

Tafellinnen lijkt een beetje op kleding voor meubelen. Je kunt er je tafel mee opleuken zoals jij het wil.

Ben jij op zoek naar mooi tafellinnen, dat net even anders is dan wat er standaard in de winkel wordt verkocht? Dan ben je bij Kleurmeester op het juiste adres. De stoffen die wij verkopen zijn namelijk uniek en voegen sfeer en kleur toe aan je interieur en daarvan maken wij speciaal voor onze klanten al onze producten van.

In ons assortiment tafellinnen vind je servetten, katoenen tafelkleden, afneembare tafelkleden, placemats en lopers.

tafellinnen

Met een tafellaken uit ons assortiment is jouw tafel in één keer klaar om een heerlijk diner te serveren. Heb jij al een mooie tafel, en wil je die niet helemaal bedekken dan kun je deze aankleden met één van onze lopers of placemats.

Filter op:

Tafellinnen voor buiten

Bij ons kun je kiezen uit twee soorten tafellinnen, namelijk die van gewone katoenen stof en gecoat tafellinnen. Het voordeel van gecoat tafellinnen is dat deze afneembaar is en daardoor meer geschikt is voor buiten (maar ook heel makkelijk kan zijn voor binnen). Uiteraard kan on ongehandelde stoffen tafellinnen ook, maar het voordeel van de gecoate variant is dat het niet erg is als het wat vochtig wordt tijdens de ochtenddouw van een zomerdag. Maar ook, als tijdens zomeravonden de barbecue uit de schuur wordt gehaald, kun je na lang tafelen er zo een doekje overheen halen.

Of je nu kiest voor de katoenen stoffen of gecoate variant, voor beiden adviseren we om het niet een hele zomer buiten te laten liggen. Je wil toch zo lang mogelijk genieten van jouw tafelkleed of loper en de invloeden van buitenaf kunnen het levensduur iets beperken.

Ongeacht het soort tafellinnen dat jij kiest, al onze producten kunnen gewassen worden in de wasmachine. We raden wel aan om onze wasvoorschriften hiervoor te volgen, daarmee behoud je het beste de kleuren en kwaliteit.

Tafellinnen op maat voor binnen en buiten

Iedere tafel en smaak is anders. Daarom is het bij ons ook mogelijk om tafellinnen op maat te laten maken. Dit kan met al onze producten, servetten, placemats, lopers en tafelkleden. Er zijn veel standaard maten tafels, maar tegenwoordig maken we zelf veel meubels van steigerhout bijvoorbeeld (of laten we het maken). Dan kan het lastig zijn om een goed passend tafelkleed of loper te vinden. Je kunt kiezen uit al onze stoffen en samen zullen we de maat bepalen welke voor jouw tafel het mooiste is.

Ben je benieuwd naar onze collectie, neem dan een kijkje hieronder. Zie je een mooie stof die bij de servetten is gebruikt, dan kan er op aanvraag van dezelfde stof ook bijna altijd een ander product van gemaakt worden. Geniet met de vrolijke zomerse kleuren van Kleurmeester van een mooi gedekte tafel.

Terug naar boven