Strandstoel loper op maat

Heb je een fijne strandstoel, regisseursstoel of viskruk die toe is aan nieuwe stoffen bekleding? En zou je daar lekker in willen zitten? Dan kunnen wij je daarbij helpen. Als je zelf handig bent, koop dan bij ons nieuwe canvas stof en ga zelf aan de slag om je stoel of kruk van nieuwe bekleding te voorzien.

Zelf doen geen optie voor je? Laat ons je dan helpen jouw stoel weer te bekleden met een van kleurmeesters strandstoel stoffen. Kies voor onderhoudsvriendelijke outdoor stof of de natuurlijke warmte van katoenen canvas stof.

Heb je eerder een strandstoel, regiestoel, opklap kruk of bistroset bij ons gekocht en wil je daar nieuwe bekleding voor bestellen? Dan kun je een losse loper of bekleding bestellen met de afmeting afgestemd op ons eigen aanbod stoelen. Klik op deze link voor de losse lopers en vermeld bij opmerking dat je eerder een kleurmeester stoel hebt gekocht, dan kijken we je bestelling nog even na. 

Hoe meet je de benodigde hoeveelheid stof op?

Omdat niet iedere strandstoel, regisseursstoel of kruk dezelfde afmeting bekleding heeft, hebben we filmpjes gemaakt waarin we uitleggen welke afmetingen we nodig hebben om de bekleding op maat voor je te maken. Bekijk de video instructie om de juiste maten door te geven van je regiestoel bekleding of je strandstoel loper. Onze canvas stoffen die we gebruiken om nieuwe bekleding van te maken zijn 43 cm breed.

Strandstoel loper stof vervangen?

Kijk bij onze strandstoel stoffen, mail ons van welke stof je je loper wilt hebben, geef ons het aantal stoelen of krukken dat bekleed moet worden door. Geef tot slot de juiste afmeting van je loper of bekleding door aan de hand van bovenstaande filmpjes. Dan maken we je nieuwe loper of regiestoel bekleding op maat voor je! We nemen spoedig contact met je op om de mogelijkheden en kosten te bespreken. mail kleurmeester.

strandstoel of kruk loper op maat gemaakt kleurmeester.nl

Loper strandstoel kopen op maat?

Is je oude strandstoel frame niet meer te herstellen? Dan kun je bij ons nieuwe houten strandstoelen kopen. Wij hebben klassieke houten strandstoelen, maar ook houten strandstoelen met armleuningen en een afneembare voetenbank. Ook kun je je (klein)kind verrassen met een kinder strandstoel. De stoelen zitten heerlijk en laten je even ontsnappen aan de drukte van alle dag. Een vrolijke aanwinst voor in je buiten, aan het water, in de tuin, balkon of terras. Makkelijk op te bergen. Verstelbaar in verschillende standen en licht van gewicht. Gemaakt in Europa.