Lounge kussens op maat - buitenkussens op maat

Een buitenruimte waar jij of je gezin van kan genieten dat klinkt toch heerlijk niet? Een fijne sfeer en comfort zijn dan ook heel belangrijk. Dat creëer je met wat groen om je heen, mooie verlichting maar uiteraard ook met een paar fijne buitenkussens. Of je nu van plan bent om er een heerlijk drankje te drinken, in je tuinstoel te kruipen met een tijdschrift of gewoon lekker in de zon wilt liggen voor een luie middag, je wilt comfort in een stijlvol exterieur.

Tuinkussen op maat bestellen

Zitten op een smeedijzeren stoel, je rotan lounge stoel of houten tuinbank is echter niet zo comfortabel. Dat is waar onze comfortabele kussens op maat voor je tuinmeubelen in beeld komen en je de oplossing brengen! Een tuin kussen op maat bestellen doe je bij ons. Meteen ook de beste manier om snel kleur, textuur en sfeer aan je buiten, tuin of terras toe te voegen.

Mail kleurmeester met de keuze van de stof en de gewenste afmetingen of vorm van je lounge kussen op maat voor binnen of buiten. Dan nemen we spoedig contact met je op om de mogelijkheden, materialen, hoogte en diktes te bespreken om jouw loungekussens op maat voor je te maken.

Vervangen oude kussens voor buitenkussens op maat

Misschien hebben de originele tuinbank kussens die bij je terrasmeubels zijn geleverd al meerdere zomers doorstaan ​​en zijn ze aan vervanging toe omdat ze geen comfort meer geven. Of ben je uitgekeken op de kleur van je zitkussens. Of wil je de sfeer van je buitenwoonkamer elk seizoen veranderen? Wat de reden ook is, onze tuinkussens op maat zijn een mooie en gemakkelijke manier om je terrasmeubilair een update te geven.

Sunbrella kussens op maat

Kleurmeester maakt jouw lounge kussens op maat, of alleen kussenhoezen op maat, van onze speciale Sunbrella outdoor stoffen voor je buitenkussens op maat. Onze outdoor stof, buiten stof zijn echte Sunbrella stoffen speciaal ontwikkelt voor buiten gebruik, is bestand tegen weersinvloeden als vocht, UV-licht, water en zeewater. En is Schimmelwerend en vlekafwijzend. Hierdoor is je lounge kussen dat ook. Gebruiksvriendelijk en voor langdurig, intensief gebruik. Ideaal voor tuinkussens op maat dus, of je bootkussen op maat, of je sunbrella kussens op maat. Legio mogelijkheden!

Maar ook in huis kun je deze praktische outdoor stoffen gebruiken natuurlijk.  Voor je lounge kussen, bankkussen of zitkussen. De stof keuze is dan echter wat groter want ook een mooie interieur stof van katoen of katoen-linnen stof kunnen we gebruiken voor je lounge kussen op maat voor indoor gebruik.

Onze lounge kussens op maat vrolijken niet alleen je buiten of huis op maar geven je langdurig zitcomfort en zijn ook nog eens heel praktisch.

Levertijd tuinbank kussens op maat

Onze levertijden van tuinkussens op maat zijn doorgaans 2-3 weken. Wil je je kussens sneller ontvangen? Dan raden we je aan om je buitenkussen op maat te bestellen voorafgaand aan het voorjaar en zomerseizoen, zodat je de piekdrukte van tuinkussens op maat voor bent. En je sneller van je lounge kussen op maat kunt genieten.

We bieden ook buitenkussens van onze outdoor sunbrella stof in 3 standaard maten aan met een levertijd van 2-3 werkdagen. Leuk om super snel wat extra kleur & comfort in je tuin toe te voegen. Wellicht zit daar jouw gewenste maat tussen?

loungekussens op maat gemaakt kleurmeester