€ 0,00

tafelkleed voor buiten

Opzoek naar een tafelkleed voor buiten? Stop je zoektocht! Je hebt het ideale tafelkleed voor buiten gevonden!

Onze tafelkleden zijn naast vrolijk vrolijk gestreept, ook heel praktisch! We hebben een aantal van onze katoenen tafelkleden voorzien van een coating aan een zijde. Zo heeft het tafellinnen de luxe uitstraling van een stoffen tafelkleed maar met het gebruiksgemak van een plastic tafelzeil. De stof is voorzien van 3 lagen acryl dit het tafelkleed zeer vlekwerend en waterafstotend. Ideaal voor buiten niet?

Ook is het geplastificeerd katoen wasbaar op 30 graden. We raden je echter aan dat niet te vaak te doen ivm het sluiten van de coating. 2 keer jaarlijks is genoeg. Meer zou je ook niet nodig hoeven hebben omdat je het tafelkleed zo met een doekje af neemt.

tafelkleed voor buiten

Style het tafelkleed af met katoenen servetten in dezelfde stof!
Filter op:

Fleur je tuin op met een tafelkleed buiten

De zon laat zich weer steeds vaker zien. Na deze zachte winter komen de knoppen van bloemen en planten weer te voor schijn. De lente staat voor de deur! Tijd dus om je buiten weer gezellig te maken. Want we willen zoveel mogelijk tijd buiten doorbrengen. En dan wel graag een een fijne, uitnodigende omgeving.

Wil je een snelle, easy fix , zonder al te hoge kosten? Denk dan eens aan een nieuw tafelkleed voor buiten. Je tuintafel wordt direct omgetoverd tot echte eye-catcher en nodigt uit voor een gezellige ochtend, middag of avond aan tafel!

Naast dat het praktisch in gebruik is, easy af te nemen door de coating laag aan de bovenzijde van het kleed, fleurt het je tuin of balkon ook meteen op. Met onze kleurrijke, zomerse gestreepte tafelkleden creëer je direct een zomerse sfeer in je tuin!

Laat het voorjaar maar komen!

Onderhoud je tafelkleed voor buiten

stoffen met coating, waar onze tafelkleden voor buiten van gemaakt zijn, zijn prima geschikt voor buitengebruik. Doordat we het katoen behandeld hebben met 3 lagen coating van acryl, is het tafelkleed waterbestendig. Toch kan er schimmel ontstaan wanneer er water onder het tafelkleed komt. We raden dan ook af om continu je tafelkleed buiten te laten liggen. Dit komt nl. de kwaliteit en levensduur van het kleed niet ten goede. De strepen kunnen aan de boven zijde verkleuren wanneer het langere tijd in de zon ligt. De basis van het tafelkleed blijft immers katoen. Wanneer je het na gebruik en 's nachts netjes binnen opbergt, zal het langer meegaan.

Is er toch een flinke regenbui overheen gegaan? Of ben je het kleed een keer vergeten? Geen paniek! Je kunt het tafelkleed het beste laten drogen aan de lucht. Het tafelkleed is zelf wasbaar in de wasmachine op 30 graden. Doe dit echter niet te vaak omdat de coating laag dan zal slijten. 2 x per jaar is meer dan voldoende, omdat je het kleed toch kan afnemen en op die maniet ook kan schoonmaken.

Terug naar boven