€ 0,00

regiestoel

Neem wat comfort van thuis mee op je al outdoor avonturen met ons assortiment regiestoelen. We hebben de ideale stoel voor je balkon of terras of voor lange, luie dagen op het strand of op de boot. Maar ook in huis is deze regiestoel een aanwinst.

Naast zitcomfort, geeft deze fijne regiestoel met haar vrolijke, kleurrijke stoffen zitting ook een instand sfeerboost.

De regiestoel is licht in gewicht en gemakkelijk op te klappen en te vervoeren. De regisseursstoel heeft zijwaarts versterkte en gekruiste poten en een rechte rugleuning. De zitting is breed en door de halve rugleuning heb je een goede luchtcirculatie.

Het onbehandelde beukenhouten frame wordt zorgvuldig geslepen, zodat een glad oppervlak ontstaat. De productie van het frame en de stof vind binnen de EU plaats. De beslagen en scharnieren worden gemaakt van staal.

De verwisselbare bekleding is wasbaar en aan te passen naar jou behoefte in stijl, kleur of onderhoud.

regiestoel

Nieuw in ons assortiment is de bijpassende houten klaptafel! Samen een ideale tuinset.

Mix & match er op los

Customize je regiestoelen en laat ze de sfeermakers worden, waar je ze ook gebruikt! je kunt zelf kiezen welke stof je het liefst om je regiestoel, of zijn broertje en zusje strandstoel of inklap krukje, ziet. Bovendien kun je de bekleding eenvoudig vervangen.

Kies een zitting van een stof die bij je past qua dessin of kleur maar ook qua onderhoud en eigenschappen.

De katoenen canvas stof is stevig, heeft een groot draagvermogen en is waterafstotend. Deze canvas is net als andere katoenen stoffen wel onderhevig aan weersinvloeden.

De outdoor canvas daarentegen is bestand tegen langdurige blootstelling aan zonlicht, wind, regen, vocht en zeewater. De stof is behandelt tegen schimmelvlekken. En heeft een vlekbestendigheid, waardoor de stof geen vuil en vlekken absorbeert. Deze outdoor variant is er alleen met strepen of een grafisch dessin.

De belangrijkste punten op een rijtje:

  • Afmetingen: Geopend (b x h x d): 57x85x48 cm , ingeklapt (b x h x d): 17x85x48 cm, Zithoogte: 46 cm
  • Gewichten: Gewicht kg: 4,5 kg Belastbaar tot 120 kgAfmetingen van de stof (niet gemonteerd): Zitvlak (b x h): 47x43 cm, Rugleuning (b x h): 55x18 cm
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • regiestoel frame en stof van Europese productie

  • onbehandeld beukenhouten frame
  • lichtgewicht en opklapbaar
  • Afneembare machine wasbare rug en zitting stof
  • Keuze zitting-rug: canvas katoen of outdoor acryl

Snel en eenvodig in te klappen en op te bergen onze regiestoel maar op de bijpassende houten klaptafel. Bekijk de video en zie zelf hoe gemakkelijk het is.

Terug naar boven