€ 0,00

strandstoel canvas

Geef je strandstoel, regisseursstoel of krukje een nieuwe frisse look met een van onze strandstoel stoffen met vrolijke en mooie gestreepte patronen.

met een breedte van 43 cm hoef je alleen het begin en einde van de canvas stof af te werken de zijkanten hebben wij al voor je gedaan!

Maar ook voor een tas of placemat kun je met deze stevige stof uit de voeten!

strandstoel canvas

Benieuwd wat jij met deze stof creëert!
Filter op:

De canvas stof staat ook wel bekend als strandstoelstof. En aangezien wij het een groot en gevarieerd assortiment aan strandstoelen hebben, hebben wij natuurlijk ook een hele grote collectie canvas stof. Met de canvas stof worden onze strandstoelen, regisseursstoelen, krukjes, strandtassen, toilettassen en poefen gemaakt. Maar je kunt er veel meer mee en je kunt bovendien ook de canvas stof per meter bij ons bestellen en zelf aan de slag. Al onze canvas stoffen zijn op rol en de lengte kun jij dan ook zelf bepalen. De zijkanten hebben wij al netjes afgewerkt, dus dit hoef jij niet meer te doen.

Wat kun je maken met onze canvas stof?

De canvas stof kan gebruikt worden voor placemats of tafellopers, tassen en al het andere waar jij onze stof mooi voor vindt. Je kunt het natuurlijk ook gebruiken om jouw lopers in je  buiten stoelen mee te bekleden. De vrolijke kleuren canvas geven jouw buitenset dan een echte zomerse uitstraling. Heb je al eens eerder een strandstoel of regisseursstoel bij ons heb besteld en wil je een nieuw design voor je loper, dan is dat natuurlijk mogelijk. Je hoeft enkel aan te geven om welke soort stoel het gaat en wij weten welke afmetingen jij nodig hebt. De canvas stof wordt aan jou toegestuurd en als je wilt, werken wij deze aan de boven- en onderkant ook vast voor je af. Zodra jij jouw pakketje thuis hebt ontvangen ben je binnen twee minuten klaar om heerlijk van het zonnetje te genieten.

Welke soorten strandstoel stof bestaan er?

Zoals aangegeven is onze strandstoel stof van canvas. Deze is gemaakt van extra dikke katoen en heeft een groot draagvermogen. Ook is de stof behandeld zodat de stof waterafstotend is. Daarnaast hebben wij in ons assortiment strandstoelstoffen, outdoor stof geschikt om de lopers van je stoelen te maken. De katoenen variant is het voordeligste. De outdoor strandstoelstof is iets duurder en gemaakt van acryl, hierdoor blijft de stof extra lang mooi. De zon heeft namelijk als eigenschap dat deze kleuren laat verbleken, maar met deze outdoor stof gebeurt dat niet. Ook is deze stof weersbestendig en daardoor zeer geschikt voor langdurig buiten gebruik.

Al onze canvas stof kan gewassen worden, maar lees hiervoor wel de gebruiksaanwijzing. Iedere stof is anders, heeft andere eigenschappen en daardoor andere was-instructies. Klik hier voor de wasvoorschriften.

Terug naar boven