€ 0,00

kussens op maat laten maken?

Heb je een kleurrijke woonwens en de juiste stof gevonden in onze online stoffen winkel, maar ontbreekt het je aan handigheid, tijd of kennis? Wij helpen je graag jouw woonwens te vervullen door je meubels of woonaccessoires een persoonlijk tintje te geven met onze kleurrijke sfeervolle stoffen.

We kunnen je helpen sierkussens, loungeset of tuinkussens te (her)bekleden. Of door kleur en visuele charme toe te voegen aan je interieur of exterieur middels gordijnen, een tafelkleed, servetten, placemats of tafelloper naar jouw wensen gemaakt.

Of zijn je strandstoelen, regiestoelen of krukjes toe aan en nieuwe loper en wijkt jouw maat loper of van onze maat losse lopers? Dan maken we die van jouw voor je op maat.

kussens op maat laten maken?

Neem contact met ons op en geef ons je woonwens door, dan nemen we spoedig contact met je op om de mogelijkheden, materialen, vorm en eventuele hoogte en diktes te bespreken.

Zo kunnen wij jouw woonwens in vervulling te laten gaan!

op maat gemaakte kussens

Van loungekussens, rond tafellinnen, zonneschermen tot cilinder kussens. Je kunt het zo gek niet bedenken. Wij gaan graag de uitdaging met je aan en bespreken samen de mogelijkheden betreffende jouw idee en woonwens. We werken uitsluitend met de beste materialen en kunnen je zorgvuldig adviseren bij het uitwerken van je wens: de verschillende kwaliteiten vulling, benodigde hoeveelheid, en diktes, maar ook praktische zaken zoals onderhoud en opbergmogelijkheden bij grote items als lange outdoor kussens.

stof op maat

Daarna kies je een geschikte stof uit onze stoffen collectie. Gebaseerd op jouw kleurwens.

We hebben extra brede katoenen stoffen maar ook katoenen stoffen met een coating, canvassen voor het bekleden van zittingen in diverse stoelen en acryl outdoor stoffen.

Alle stoffen zijn geselecteerd op kwaliteit en hun unieke kleur al dan niet met patroon.

Naar aanleiding van de besproken mogelijkheden, maken we een offerte voor je. Indien je akkoord gaat met de offerte en we de (aan)betaling hebben ontvangen, starten we met de productie van je woonwens op maat. Doorgaans hebben we een maximale levertijd van 2-3 weken.

Wij maken jouw wens op maat in ons atelier in Haarlem. Daar kun je ook op afspraak je woonwens komen bespreken en de stoffen bekijken. Maar dat kan uiteraard ook telefonisch of via de mail. En via onze stalenservice kun je een stofstaal bestellen.

Terug naar boven