€ 0,00

stoffenwinkel online

In onze online stoffenwinkel vind je een grote hoeveelheid stoffen per meter: kleurrijke interieurstoffen, kwalitatieve decoratieve en meubelstoffen of mooie outdoor stoffen. Vanaf 43 cm breed tot wel 185 cm breed! Hier gaat je creatieve hart toch sneller van kloppen!

Naast het grote aanbod stoffen; canvas, katoen, katoen met coating, outdoor stof, in onze stoffenwinkel online, vind je ook een omvangrijk assortiment kant en klaar producten van onze stoffen. Voor als je even niet zo veel zin of tijd hebt om zelf creatief te zijn.

En als je het lastig vind in onze online stoffenwinkel een stof, kleur en/of structuur te beoordelen dan kun je altijd een afspraak maken om in ons atelier Haarlem de stof te komen bewonderen of bestel een stofstaal van je gewenste stof via onze stalenservice.

stoffenwinkel online

Wij leveren onze stoffen direct uit de eigen voorraad waardoor we snel kunnen leveren.

Het assortiment van onze online stoffenwinkel:

  • Canvas

Onze canvas stof is een 100% katoen kwaliteit, heeft een gewicht van 350 g/m2, is waterafstotend en 43 cm breed. De canvas, ook wel strandstoel stof, is als een platbinding geweven. De draden kruizen elkaar horizontaal en verticaal, een op, een neer. Hierdoor is het weefsel aan beide zijden gelijk en is er geen verschil tussen een voor of achterkant van de stof. Beide zijden zijn dus even mooi! Ook is de stof extra stevig omdat de draden dichter op elkaar geweven zijn.

  • Outdoor canvas

Naast deze katoenen canvas bieden we ook een canvas aan van 100% acryl, onze outdoor canvas. Deze outdoor canvas heeft een gewicht van 320 g/m2 en 43 cm breed. En heeft alle eigenschappen van de hieronder beschreven outdoor stoffen die we in ons stoffen assortiment hebben.

  • Outdoor stof

We hebben onze outdoor stoffen collectie zorgvuldig geselecteerd om zijn ongeëvenaarde UV-weerstand. Niet alleen behouden onze outdoor stoffen haar kleur, maar ze zijn ook bestand tegen langdurig buiten gebruik, zonder kwetsbaar te worden, of het nu in een zonnige, natte, gechloreerde of zoute omgeving is. Ook hebben de outdoor stoffen een vlekwerende behandeling gehad. De outdoor stoffen hebben verschillende breedtes, variërend van 43 cm tot 175 cm.

  • Katoen

Onze 100% katoenen stoffen zijn gemaakt van de zachte vezels van de katoenplant. Van de katoenvezels worden draden gemaakt. De draden worden zorgvuldig geselecteerd om een robuuste en duurzame kwaliteit te waarborgen. De katoen draden worden vervolgens machinaal geweven. De weeftechniek bestaat uit regelmatige rechthoekige interlacing van twee sets draden: verticale draden (kettingdraden) en horizontale draden (inslagdraden). Net als de canvas zorgt deze weeftechniek er voor er geen verschil is in voor en achterzijde van de stof, zodat de stoffen aan beide zijden kunnen worden gebruikt en dus even mooi zijn. De stoffen variëren in breedte van 165 cm - 185 cm.

  • katoen met coating

Deze katoenen stoffen zijn aan een zijde voorzien van een waterdichte coating van 3 lagen acryl, waardoor de stof krimpvrij en waterafstotend is. Ideaal voor tafelkleden. Overigens hebben we het hier niet over plastic stoffen. Nee, slechts een kant is voorzien van een doorzichtige coating. Wij vinden het belangrijk dat onze stoffen tafelkleden hun mooie, stijlvolle en luxe uitstraling behouden. De stoffen met coating zijn verkrijgbaar in 160 cm en 180 cm breed.

Onze stoffen zijn afkomstig uit bekroonde internationale weverijen en kenmerken zich door hun authenticiteit, hoogwaardige kwaliteit en rijke uitstraling.

Terug naar boven