Tafelkleden voor elke gelegenheid

Tafelkleden voor elke gelegenheid

Vaarwel steriel, welkom warmte

De periode van een steriele inrichting is inmiddels voorbij. Volgens de laatste trends dienen we ons te omringen met fluwelige stoffen, kussentjes, schapenvachten, groene planten en behang met een print. De muren stralen met kleuren als oker, terra of groen warmte en gezelligheid uit. Het servies hoeft niet meer op elkaar afgestemd zijn maar mag uit diverse stijlen en kleuren bestaan. Hoe mee kleur en textuur, hoe beter.

Kleine investering, veel plezier

Zo kun je relatief goedkoop, ook je tafels een ware metamorfose geven. Heel eenvoudig, door het gebruik van een tafelkleed. Tafelkleden zijn er in zoveel maten, kleuren, materialen en vormen, dat er voor elke tafel, zowel voor buiten als binnen, een geschikt exemplaar te vinden is. Met een paar tafelkleden op voorraad kun je heerlijk afwisselen en voeg je in een handomdraai extra sfeer en karakter aan je woonomgeving toe. Het is vooral een kwestie van persoonlijke smaak, soms ook een kwestie van een beetje lef.

Kies het tafellinnen dat bij je past

Er zijn diverse soorten tafelkleden, bijvoorbeeld gecoat tafellinnen. Dat heeft de uitstraling van een luxe tafelkleed, met als groot voordeel dat dit door een gecoat laagje makkelijk schoon te maken is. Ideaal in een huishouden met kids. Het ziet er een stuk gezelliger uit dan met een plastic tafellaken, maar is net zo gemakkelijk schoon te maken. Gecoat tafellinnen is gewoon geweven katoen in vrolijke strepen in diverse kleuren. Een kant van dit tafelkleed met strepen is met acryl behandeld. Ze zijn iets duurder in de aanschaf dan een tafelkleed van katoen.

Een tafelkleed van katoen brengt altijd sfeer. Het kan eenvoudig gewassen worden, keer na keer na keer. Het is iets goedkoper dan een gecoat tafelkleed en natuurlijk in diverse afmetingen en strepen verkrijgbaar.

tafelkleed voor iedere gelegenheid

Kleurmeester.nl staat op haar strepen, alleen kwaliteit op tafel

Kleurmeester.nl ontwerpt en produceert al haar tafellinnen in het eigen atelier. De combinatie van eigen ontwerpen, passie, vakmanschap en ervaring, staat garant voor een unieke en vrolijke collectie tafellinnen. Van gecoat tafellinnen tot tafelkleed katoen, alle producten worden in het atelier gemaakt en uit voorraad geleverd, zodat u deze kleurige producten snel in huis kunt hebben. Heb je speciale wensen, bijvoorbeeld een afwijkende maat voor uw tafelkleed met strepen? Kleurmeester.nl geeft je graag advies.

Maar er is méér

Helemaal in de stijl van de gestreepte tafelkleden, vervaardigt kleurmeester.nl ook hele leuke kussens, voor binnen en buiten. Hoe donker het ook is, dat gevoel verdwijnt onmiddellijk naar de achtergrond als je het je comfortabel maakt met deze kussens. Die kunnen ook op maat gemaakt worden, net zoals de gordijnen, tafellopers, servetten of placemats. Niks is te gek. Je krijgt altijd een oprecht en vakkundig advies.

Nog plek over in huis? De strandstoelen, regisseursstoelen, krukjes en klaptafels voegen nog meer vrolijkheid aan je interieur toe.

Ga snel naar www.kleurmeester.nl/tafellinnen en bestel vandaag nog een van de vrolijke items.

Terug naar blog