€ 0,00

strandstoel

Na hard werken is het belangrijk om even heerlijk te ontspannen. Lekker thuis in de tuin, op het balkon of aan het strand. Nestel je in onze strandstoel en ervaar deze relaxte momenten. Met of zonder armleuningen, voetjes al dan niet omhoog met ons bijpassend krukje. Zon, drankje, boekje erbij... Relaxen maar! Zie je het al voor je?

Strandstoel met comfort en sfeer!

Welk materiaal of kleur loper je ook kiest in je strandstoel, naast zitcomfort geeft hij ook nog een leuk kleuraccent in je buiten. Doordat de loper makkelijk uit het strandstoel frame te halen is kun je makkelijk van loper wisselen of de loper wassen. En heb je de hem even niet meer nodig, dan kun je de strandstoel snel, compact opklappen en opbergen of meenemen naar je nieuwe bestemming. Hij weegt maar 4,5 kg en heeft een opgeklapte afmeting van 132 x 56 x 5 cm.

strandstoel

De strandstoel in het kort:

  • strandstoel en stof van Europese productie

  • onbehandeld beukenhouten strandstoel frame
  • In minimaal 3 ligstanden verstelbaar
  • Keuze uit met of zonder armleuningen
  • Afneembare loper via een sleuf met een houten lat
  • Keuze loper in canvas katoen of outdoor acryl stof
  • Machine wasbare lopers op 30°C
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
Filter op:

Een echte houten strandstoel

De frames van onze strandstoelen zijn van beukenhout gemaakt en in onze ogen hoort een echte strandstoel ook van hout gemaakt te zijn. De loper die in deze stoelen bevestigd wordt, zorgt ervoor dat jij comfortabel kan genieten. Je kunt kiezen uit twee modellen. De ene met en de ander zonder armleuning. Ook hebben we een strandstoel speciaal voor kinderen. Zodat ook zij kunnen genieten in een comfortabele stoel.

De vrolijke kleuren van de lopers zorgen voor een mooi aangezicht in de tuin, op de camping of op het strand.

Wil je in jouw tuin echt een bepaalde zomerse sfeer neerzetten? Dan kun je de stof die jij gekozen hebt voor de houten strandstoel ook doorvoeren in een bijpassend krukje en de regisseursstoelen aan de buitentafel. Voor een kleurig geheel kun je ook kiezen voor verschillende stoffen en een mooie mix & match creëren.

Verandert jouw smaak of tuin, dan kunnen de lopers in de strandstoelen makkelijk verwisseld worden. Je kunt van de strandstoel dan ook jaren genieten. Een nieuwe loper kun je bij ons ook los bestellen. En als je een speciale wens hebt betreft je loper, extra lengte of een kussenstje, geef ons je stof keuze door en je wens dan maken wij voor jou je loper op maat. 

Terug naar boven