€ 0,00

sierkussen

Niets is fijner dan wat extra warmte, gezelligheid en zachtheid in je interieur in de koude wintermaanden. En ja, die zitten er nu toch echt aan te komen! Met een flinke stapel kussens van de mooiste materialen geef je jouw bank, bed of stoel in één klap een zachte upgrade. De enige echte must-haves voor de wintermaanden vind je in onze selectie sierkussens.

Lekker kleurrijk, ton-sur-ton gekleurd of juist in multi streep. Een poef of rechthoekig of vierkant kussen. Ga voor verschillende soorten kussens voor een speels effect!

 

sierkussen

Wil je behalve in je interieur ook je serre of tuin aankleden? Kijk dan bij onze outdoor kussens of onze kussens op maat.

Filter op:

Zin in een nieuw interieur? Kussens ter decoratie zijn een van de meest veelzijdige woonaccessoires. Ondanks hun relatief kleine formaat en gewicht, hebben sierkussens de kracht om de sfeer in een kamer helemaal te veranderen. Bovendien zijn kussens een snelle en betaalbare manier om je interieur een upgrade te geven. Vele malen makkelijker en sneller dan een verfje op de muur of nieuw behangetje toch?

Wij hebben een groot assortiment kussens die je kunt combineren in jouw stijl. Vrolijk je interieur of exterieur op met je eigen unieke combinatie van kleuren, strepen en vormen. Kies een streep – of meerdere voor een speels effect – en vervang je oude kussens. Voor je het weet ziet je interieur er weer verfrissend uit!

Elk kussenovertrek is voorzien van een onzichtbare rits. Zo kun je de hoes er makkelijk afhalen.

Alle kussenhoezen kunnen in de wasmachine zodat ze er altijd mooi uitzien. We raden je aan wel onze wasinstructies te volgen. Fris en schoon kun je de hoezen er weer eenvoudig omdoen.

Wij leveren onze kussens inclusief kwalitatieve binnenkussens. Voor ons is een kussen niet compleet zonder goed interieur. We gebruiken voor onze sierkussens een binnenkussen dat bestaat uit 100% eendenveren. Dit kussen biedt optimale ondersteuning aan je lichaam en geeft het sierkussen een mooi gevulde en luxe uitstraling.

Onze outdoor kussens hebben een binnenkussen gemaakt van polyester wat bestand tegen het weer buiten is.

Onze poefen en op maat matraskussens worden gevuld met een hoogwaardige kwaliteit schuimrubber. Dat stevig en comfortabel is en niet inzakt.

 

 

Terug naar boven