€ 0,00

loungekussens op maat gemaakt

Zijn je loungekussens of tuinmeubelkussens toe aan vervanging omdat ze geen comfort meer geven of ben je uitgekeken op de kleur van je loungekussens? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Kleurmeester maakt op maat jouw loungekussens, of alleen de kussenhoezen, van onze speciale outdoor stoffen. Die vrolijken niet alleen je buiten op maar geven je langdurig zitcomfort en zijn ook nog eens heel praktisch.

Onze outdoor stof is bestand tegen weersinvloeden als vocht, UV-licht, water en zeewater. En is Schimmelwerend en vlekafwijzend. Hierdoor is je loungekussen dat ook. Gebruiksvriendelijk en ideaal dus voor langdurig en intensief gebruik!

loungekussens op maat gemaakt

Mail kleurmeester met de keuze van de stof en de gewenste afmetingen of vorm.

Dan nemen we spoedig contact met je op om de mogelijkheden, materialen, hoogte en diktes te bespreken om jouw loungekussens op maat voor je te maken.

Loungekussens: in stijl buiten zitten

Hoe heerlijk is het om je lui achterover te laten zakken op je bank buiten in de tuin of op het balkon. En dan het liefst op een fijn comfortabel kussen natuurlijk. Onze loungekussens geven je buiten de kleur en stijl die bij je past. Van luxe in een kleur tot vrolijk gestreept. Of wellicht een mix van beide? Onze outdoor kussens fleuren jouw buiten op!

Kwaliteits loungekussens

Naast sfeer zijn comfort en de levensduur belangrijk bij de aanschaf van nieuwe loungekussens. De kussens moeten ook na meerdere jaren nog comfortabel zitten én mooi van kleur zijn. De kwaliteit van onze lounge kussens is hoog. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en kunnen je zorgvuldig adviseren bij het uitwerken van jouw loungekussen wensen.

Samen bepalen we de hoogte en dikte van de loungekussens op maat, voor de zitting en de rug. We bespreken de kwaliteit van het schuim om op te zitten en of je voor de rugkussens, losse kussens, tunnelkussens of een staand kussen wilt gebruiken.

Na een keuze te hebben gemaakt, kies je een geschikte outdoor stof uit onze outdoor acryl stoffen collectie. Gebaseerd op jouw kleurwens. Alle stoffen zijn geschikt voor langdurig buiten gebruik, zijn UV-lichtbestendig, kunnen tegen vocht en (zee)water en zijn schimmelwerend en vlekafwijzend.

Handig om te weten: alle loungekussens zijn uitgevoerd met rits en hebben afneembare hoezen die in de wasmachine kunnen. Zo blijven je kussens mooi en fris. Voor meer tips verwijzen we je naar onze onderhoudstips.

Naar aanleiding van de besproken mogelijkheden, maken we een offerte voor je. Indien je akkoord gaat met de offerte en we de (aan)betaling hebben ontvangen, starten we met de productie van je loungekussens op maat. Doorgaans hebben we een maximale levertijd van 2-3 weken.

Wij maken jouw loungekussens op maat in ons atelier in Haarlem. Daar kun je ook op afspraak je loungekussens komen bespreken en de stoffen bekijken. Maar dat kan uiteraard ook telefonisch of via de mail. En via onze stalenservice kun je een stofstaal bestellen.

Terug naar boven