€ 0,00

Doe-het-zelf tas

Bij Kleurmeester durven wij onszelf een stoffenspecialist te noemen, op het gebied van kleurrijke interieur stoffen, maar zeker ook van canvas of strandstoel stof. Van canvas stof kun je heel veel producten maken, dat zie je ook bij ons in de webshop. Maar je kunt er uiteraard ook zelf mee aan de slag! Dus ben je handig en creatief dan is een van onze doe-het-zelf pakketten wellicht iets voor jou. Koop een van onze doe-het-zelf pakketten en maak zelf zo'n vrolijke stoffen tas of hangstoel!

Wij sturen alle benodigdheden om de tassen of stoel te maken naar je toe, natuurlijk samen met de werkbeschrijving. We hebben een aantal pakketten voor je samengesteld. Je kunt bij ons uit vier verschillende maten en twee tas modellen kiezen. Een canvas shopper met plooien in de maten 40x30x7 cm of 50x40x14 cm of een strandtas met rits in de maten 48x36x10 cm of 62x40x22 cm.

Doe-het-zelf tas

Of kies je voor de tas of hangstoel die we in samenwerking met modevakblad Knip ontwierpen?

Leef je uit en start met een van onze doe-het-zelf pakketten. Niet alleen een leuke bezigheid, maar het  geeft je ook voldoening! Doordat onze pakketten duidelijk uitgelegd worden , durven wij te garanderen dat iedereen het kan.

Filter op:
Strandtas (24 )
plooitas (13 )
Hangstoel (1 )

Zelf een strandtas maken

Zodra de eerste zonnestralen na een koude winter weer komen, krijgen we allemaal weer zin in de zomer. De zomer betekent lekker buiten zijn, op vakantie naar de camping of een zonnig oord ver weg én naar het strand! Het zand tussen je tenen voelen kriebelen is voor ons het ultieme zomergevoel, maar we willen natuurlijk wel in stijl ten tonele verschijnen. Een goede mooie strandtas is daarvan het begin.

Met onze doe-het-zelf strandtas pakketten, kan jij zelf die mooie strandtas maken. Uit ons assortiment kun jij de stof kiezen die jou het meeste zomerse gevoel geeft. In ieder doe-het-zelf pakket voor een strandtas vind je de canvasstof voor de tas, hengsels en een rits of klittenband om de tas te kunnen sluiten. Uiteraard krijg je er ook een uitgebreide beschrijving bij hoe je de tas moet maken. Het is niet moeilijk, maar zeker wel leuk om te doen!

Zelf een hangstoel maken kan ook!

Naast de strand- en plooitassen hebben wij ook nog een pakket waarmee je zelf een hangstoel kunt maken. Hiervoor geldt hetzelfde als voor de tassen, je ontvangt het stof pakket met een uitleg hoe je deze moet maken. Alleen de stok en touwen dien jezelf aan te schaffen, zodat je die kan matchen met de gekozen stof.

Knippie tas

Enige tijd geleden hebben wij in samenwerking met het zelfmaak modeblad Knippie speciaal voor hun lezers een tas ontworpen. Deze tas kan als schooltas gebruikt worden, maar ook als boodschappentas of strandtas. Voor deze tas is wel iets meer creativiteit en handigheid nodig, want hiervoor ontvang je een patroon. Met dit patroon en de door jouw gekozen canvas stof kan jij zelf deze tas maken.

Terug naar boven