Pasen de gelegenheid om mooi tafellinnen te gebruiken

Pasen de gelegenheid om mooi tafellinnen te gebruiken

Als iets ons het afgelopen jaar wel heeft geleerd dan is het besef hoe waardevol mooie momenten samen zijn. En of je nu met de heel familie of toch in beperkte kring aan de paastafel schuift, het zal allemaal wat feestelijker zijn dan de gemiddelde zondag of maandag. Voor jou deze blog om van jouw tafel een geslaagde paastafel te maken.

Paastijd aan tafel

Pasen is het feest dat we graag met familie en vrienden vieren. Het liefst met een grote lunch, brunch of een gezellig diner. Een mooie versierde paastafel mag daarbij zeker niet ontbreken! Wanneer het Pasen is, begint de lente en is het dus tijd voor lichte kleuren die je direct een voorjaarsgevoel geven. Start met het tafelkleed als basis. Of de tafel nu binnen of buiten staat, onze tafelkleden zorgen voor een hoop sfeer. Niet alleen de kleuren zijn mooi en fris, ook de stof is lekker stevig en indien gewenst voorzien van een coating. Zodat de vlekken snel te verwijderen zijn en je de tafel makkelijk af kunt nemen. Ideaal en stijlvol dus, niet allen tijdens Pasen!

Paas tafelkleden koop je bij kleurmeester.nl!

Zelf kiezen we met Pasen voor ons geel wit gestreepte tafelkleed Yvonne, maar net zo sfeervol is een tafelkleed met strepen in meerdere vrolijke kleuren te kiezen; Pondichery, Salvador of Marquises of een tafelkleed in mooie pastelkleuren Pompadour.

Kies voor mooi servies in lichte kleuren erbij. Denk niet al te praktisch over de afwas na afloop, maar gebruik juist die mooie porseleinen bakjes voor alle (bij)gerechten. Steek wat kaarsen aan voor wat extra feestelijk licht. Poest de wijnglazen op en gebruik ze. Ook met een lekker sapje in de ochtend staat een wijnglas heel chique. Want die glanzende glazen geven een feestelijk gevoel. Leg op de borden een leuk paasservet. Denk aan een vrolijke servetten met frisse voorjaarskleuren of een print met een kleurrijk paasei. En wil je echt uitpakken, voeg dan nog wat paasdecoratie toe. Of laat de kinderen iets knutselen voor op tafel bij jou of bij iemand die je dierbaar is en er niet fysiek bij aanwezig kan zijn.

Of het nu dat heerlijk gekookt eitje is, die lekkere broodjes en verse jus d’orange tijdens het paasontbijt of lunch/brunch of het lam, ham, asperges, met ei of zalm tijdens het diner, allen extra lekker en feestelijk met een prachtig gedekte paastafel.

Zo ben je helemaal klaar om jouw familie te ontvangen en te genieten van een vrolijk tafereel. Laat iedereen maar komen online of offline, vrolijk Pasen!

Terug naar blog