Ivm de voorjaarsvakantie zijn we een weekje gesloten. Alle orders worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld vanaf maandag 1 maart 2021.

Kussens voor tuinstoelen

Wie een tuin heeft, weet maar al te goed hoeveel vrijheid het kan geven. Al zijn er genoeg mensen die hun domeintje laten verwilderen. Klimop over de tegels, brandnetels zo hoog als zonnebloemen, verbouwingsrotzooi op het tuinpad. Anderen maken er een paradijsje van. Een tweede woonkamer, een plek om helemaal tot rust te komen. Om samen wijntjes te drinken of ijsthee met citroen. Eén ding is zeker, met de tuin- en strandstoelen van Kleurmeester vrolijk je de tuin op. En als die al vrolijk was, ziet het er allemaal gewoon net wat feestelijker uit.

Wilde tuin

Tuinen zijn er in alle soorten en maten. Zo is er de wilde tuin. Met hoog groeiende struiken en een bonte mix van woeste bloemen. Over de torentjes van stenen groeien klimplanten met kleine knopjes. Een paradijsje voor de vogels die zich overal kunnen verstoppen.

Stenen tuin

Sommige mensen moeten niet zoveel van al dat groen hebben. Ze trekken het gras eruit, strijken de boel plat en voorzien de grond van een dikke laag tegels. Zo! Makkelijk te onderhouden en het tuinmeubilair staat altijd recht. Een bloempot hier en daar versiert de boel.

Keurige tuin

Wie tijd over heeft, maait om de dag het gras bij. De struiken zijn keurig bol geknipt en de bloemen worden zorgvuldig vertroeteld. Onkruid krijgt geen kans en het gazon ziet eruit als een frisse, fluwelen deken. In de herfst weet deze tuinder ieder vallend blaadje op te vangen. De tuin is en blijft een keurig stukje grond.

Moestuin

Er zijn ook mensen die niet zoveel geven om een mooie tuin, ze willen vooral een handige tuin. Ze planten na de IJsheiligen, zoveel mogelijk zaden om er later letterlijk de vruchten van te plukken. Knollen, kolen, fruit en groente. Een tuin om van te eten en om liefdevol bij te houden.

kussens voor de tuin

Balkon

En sommigen van ons moeten het met een balkon doen, maar dat hoeft helemaal geen straf te zijn. Ook balkons functioneren als extra huiskamer. Planten aan de reling, zonnescherm naar beneden en genieten maar.

Kleurrijke kussens voor tuinstoelen

Of je nu een wilde tuin hebt, een aangeharkte tuin, een stenen tuin, een moestuin of een balkon, het tuinmeubilair en de kussens van Kleurmeester fleuren de boel altijd op. De stoelen en de loungebank zitten niet alleen lekker, de vrolijke stoffen steken prachtig af tegen de groene of grijze omgeving van jouw tuin of balkon. De collectie outdoor kussens van Kleurmeester fungeren als echte sfeermakers. Kies voor gestreepte stoffen, of diepe unikleuren. Voor op je loungebank of het zitje onder het prieel. Benieuwd? Snuffel eens rond in onze webshop.