kleurrijke tassen: Wat zit er in die tas van jou?

kleurrijke tassen: Wat zit er in die tas van jou?

kleurrijke tassen: Wat zit er in die tas van jou?

De vrouwentas is voor mannen altijd een groot raadsel geweest. Wat slepen ze toch iedere dag weer mee? Dus als jij (als vrouw) nou zo’n mooie Kleurmeestertas aanschaft, wat doe je daar dan allemaal in? Wij deden een kleine steekproef en vroegen 25 vrouwen wat zij in hun tas verstoppen. Dit zijn de resultaten.

Top 3

Alle ondervraagde vrouwen hadden een portemonnee en een sleutelbos bij zich. Daar zal een man niet verbaasd over zijn. 92% van de vrouwen had haar telefoon ook in haar tas zitten en 72% van de tasbezitsters had 1 tot 6 pennen bij zich. Geen vreemde top3 nietwaar?  

Als je haar maar goed zit

En dan komt de echte vrouw naar boven. 70% van wat er in haar tas zit, bestaat uit cosmetische artikelen en verzorgingsproducten. De helft van de vrouwen heeft altijd lippenbalsem, deodorant en tampons of maandverband in haar tas zitten. Een kwart van de vrouwen gaat niet zonder crème, haarspeldjes, lippenstift, een spiegeltje en een flesje parfum de deur uit. Verder zitten er toilettasjes, make-up, borstels, nagelvijltjes en haarlak in de tassen.  

De tasapotheek

Vrouwen bereiden zich goed voor op vervelende situaties. De helft van de vrouwen heeft altijd paracetamol of andere pijnstillers bij zich. Een derde van de vrouwen kan onder snotterige omstandigheden tranen en neuzen drogen. Zij hebben tissues en natte doekjes in hun tas. Verder hebben vrouwen pleisters, wattenstaafjes, tandenstokers, medicijnen of flesjes desinfectiemiddel bij zich.  

Eten en drinken

Uit de mond stinken? Daar doet de helft van de vrouwen niet aan. Zij hebben kauwgum of pepermunt in hun tas. Dat komt misschien ook omdat een derde van de vrouwen sigaretten meeneemt. 40% van de vrouwen voegt ook een flesje water toe aan haar dagelijkse reisbehoeften. Slechts 12% van de vrouwen neemt crackers, snoepjes, suikerklontjes of fruit mee.

 

canvas strandstas kleurmeester

Kan zomaar van pas komen

40% van de vrouwen neemt haar agenda en haar paspoort, ID of rijbewijs altijd mee. Een derde van de dames stopt ook de autopapieren, een zonnebril, extra tasjes, een telefoonoplader en/of extra kleren in haar tas. En dan zijn er nog een paar vrouwen die iPads, brillendoekjes, camera’s, paraplu’s, USB-sticks en muziekoordopjes meenemen. Je weet maar nooit wanneer dat allemaal van pas komt. Overige prullaria In bijna iedere tas zitten oude bonnetjes, boodschappenlijstjes en andere kleine papiertjes. Een vijfde van de vrouwen neemt ook altijd haar random reader (voor internetbankieren), een boek en extra oorbellen mee. Opmerkelijke objecten waren steentjes, knijpers, theezakjes, een zaklamp en een stukje laminaat.

Kleurrijke tassen van Kleurmeester

Dat past dus ook allemaal in zo’n ruime Kleurmeestertas. Hartstikke handig en nog mooi ook. Verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Word je juist gek van al die troepjes in je tas en kun je wel wat orde gebruiken? We verkopen ook leuke toilettasjes waarin je al je make-upspulletjes kwijt kunt. Of waarin je al je belangrijke items opbergt, zodat je nooit meer hoeft te zoeken. Dat is nog eens handig. Bekijk onze kleurrijke tassen in de webshop.
Terug naar blog