Kleurmeester maakt van jouw tafel een feest!

Kleurmeester maakt van jouw tafel een feest!

Kleur in donkere tijden

De donkere, koude wintermaanden zijn weer hier. Gelukkig komen ook de leuke feestdagen en het gezellig binnen samenzijn met vrienden en familie weer een stapje dichterbij. Ook al is het dezer dagen wellicht in een kleinere setting dan je zou willen, een heerlijk dinertje kan dan niet ontbreken tijdens deze speciale periode. En wat is er nu gezelliger dan aan een tafel dineren die prachtig aangekleed is met een mooi tafelkleed, een kleurrijke tafelloper of leuke placemats met bijpassende servetten? Wil je zelf je feesttafel ook nog net dat tikkeltje vrolijker maken? Dan is er voor jou de tafellinnen collectie van kleurmeester.nl, dit jaar zelfs met twee stoffen in traditioneel kerstrood, maar ook voor een kleurrijke feesttafel kun je uiteraard bij ons terecht.

Wat is het aanbod?

Wil je je interieur wat opfleuren, maar weet je niet hoe? Nieuw tafellinnen geeft je snel en zonder veel moeite een nieuwe look in huis! Vind je in een standaard winkel echter niets dat aan jouw eisen voldoet? Ga dan zeker eens kijken op onze site kleurmeester.nl om het hele aanbod van kleurmeester.nl te ontdekken. In de shop vind je zowel kleurrijke, gestreepte tafelkleden en placemats alsook mooie tafellopers en servetten. Je kunt dan zelf kiezen welke kleur je het mooiste vindt of welk patroon het beste in je interieur past. Ideaal voor iedereen die zijn feesttafel nog feestelijker wilt decoreren of dat ene diner nog net iets specialer wilt maken.

Tafellinnen met een coating? Wat is dat?

De gestreepte tafelkleden die in de shop verkocht worden kun je met of zonder coating bestellen. Deze coating is een plastic laagje dat meerdere malen aan één zijde van het tafellinnen werd aangebracht. Dankzij deze behandeling blijft de luxueuze uitstraling van je tafelkleed behouden, maar het onderhoud wordt er heel wat eenvoudiger door. Je kan je tafelkleed namelijk snel en eenvoudig met een spons of natte doek weer even schoonvegen, maar ook wassen, strijken en aan de lucht laten drogen kan zonder enig probleem. Nog een pluspunt van tafellinnen met een coating is dat het ook erg geschikt is om buiten te gebruiken. Je tafelkleed is dan tegen weer en wind beschermd en ook vuil hoeft geen probleem meer te zijn wanneer je op een mooie zomeravond buiten eet. Zo kun je er niet allen nu in deze winterse maanden van genieten maar straks ook als het zomer is.

Nog meer pluspunten!

Ook de tafellinnen collectie zonder coating is eenvoudig te wassen en van een uitstekende kwaliteit. Bovendien zijn de stoffen voor alle tafellinnen die in de shop verkrijgbaar zijn (zowel met als zonder coating) niet geprint, maar geweven en gemaakt van biologisch geteeld katoen en geverfd met milieuvriendelijke pigmenten.

Maken al deze dingen je enthousiast, maar ben je bang dat je geen tafellinnen zal vinden met de juiste afmetingen voor jouw tafel? Geen nood! Er is altijd de mogelijkheid om jouw favoriete tafellinnen op maat gemaakt aan huis te laten leveren. Neem contact met ons op om je wens te bespreken.

kerst tafelloper kleurmeester.nl

Terug naar blog