kleur in huis

kleur in huis

kleuren in huis

Waar het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Dat is geen onbekend spreekwoord. Thuis kun je jezelf zijn, ontspannen op de bank, een dutje doen in de tuin of knutselen in de schuur. Iedereen heeft zijn lievelingsplekje in huis. Een plaats waar je één bent met jezelf en waar je onbekommerd aan de slag kunt. Of juist waar je helemaal niets hoeft te doen. Kleurmeester kan daaraan bijdragen. Met Kleurmeester stoffen en –producten kun je vijf lievelingsplekjes nog leuker maken.

1. De woonkamer

De plek waar je samenkomt met je familie en waar je de visite ontvangt. De centrale plek van het huis, waar je telkens weer terecht komt. Met Kleurmeester gordijnen, -kussens of -tafellopers geef je kleur aan de woonkamer. Steek ’s avonds een paar kaarsjes aan en het plaatje klopt.

2. De slaapkamer

De slaapkamer is de intiemste locatie van de mens. Iedere nacht weer, geef je je over aan het bed, dat er elke keer weer o zo uitnodigend bijstaat. Slapen is belangrijk, je laadt je batterij weer op. Harstikke fijn als de gordijnen (natuurlijk ook van Kleurmeester) goed gevoerd zijn. Dan blijft het lekker lang donker. Kies dan ook nog eens een kleur die rust uitstraalt en je slaapt als een roos. Of geef je slaapkamer een kleurinjectie met wat sierkussens. Graag dit verwerken.

3. De tuin

Wie geniet er nu niet van de tuin? Al helemaal als er een feestelijke buitentafel staat met glazen limonade en een schaaltje fruit uit de tuin. Een tafelkleed van Kleurmeester maakt het nog gezelliger. Bovendien zijn de tafelkleden voorzien van een extra coating, waardoor water en vuil geen dreiging vormen. De strandstoelen van Kleurmeester zijn ook ideaal voor in de tuin. Ze zijn vrolijk en zitten heerlijk. Zodat je tot in de late uurtjes van je tuin kunt genieten. Tuin kussens al dan niet op maat nog toevoegen?

kleur in huis kleurmeester

4. De kinderkamer

Wie kan zich niet zijn kinderkamer herinneren? Wie geluk had, had ouders die er goed over na hadden gedacht. Vrolijke kleurtjes, fijne patronen en vooral veel ruimte om te spelen. Een veilige omgeving, waar ieder kind zich maar al te graag in terugtrekt. Met de stoffen en accessoires van Kleurmeester is het eenvoudig een saaie kamer om te toveren in een vriendelijk plekje.

5. De keuken

Wie graag kookt zal de keuken misschien als lievelingsplek in huis zien. Lekker rommelen met potten en pannen, groente, fruit, vlees en noem maar op. Maak het nog een tikje fijner met een vrolijk schort van Kleurmeesterstof. Hang ons leuke kapstokje op voor de soeplepels en leg eens een tafelloper over de eettafel. Placemat gebruiken, tafellopers komen al hierboven aan bod.

Kleurmeester geeft kleur in en aan het huis. Kleuren kunnen de boel net wat gezelliger maken of nog wat vrolijker. Zodat je, je thuis nog prettiger voelt. Lijkt dat je wel wat? Snuffel eens rond in onze webshop.

Terug naar blog