Je huis in lente sferen. Welkom, lente!

Je huis in lente sferen. Welkom, lente!

Nog niet zo lang geleden gaven lente-achtige temperaturen ons een sneak peek van het voorjaar. Ook de dagen worden langzaamaan weer langer en lichter, de bomen worden weer groen en de zomertijd gaat het laatste weekend van maart alweer in. Dit is dus hét moment om het lente gevoel alvast in huis te halen. Want wat hebben we in de donkere en vaak grijze winter de frisse kleuren en helder licht gemist.  

Haal het zonnetje in huis door je interieur een frisse make over te geven. Hoe maak je van je je hele huis één groot voorjaarsfeest, vraag je je wellicht af? Simpel, maak gebruik van kleur! Er is één kleur synoniem aan lente en die garant staat voor een goed humeur en die kleur is geel. Of je hem nu combineert met zuiver wit, fris groen of helder blauw. Geef je huis een très zonnige uitstraling - lig je mentaal al in het gras naar de wolken te kijken? Met behulp van zonnig textiel op de bank of aan tafel kan dat niet lang meer duren. Onze katoenen stoffen met hun geweven strepen in vrolijke kleuren geven je in in één klap het lente gevoel in huis (en in je bol). Kies onze geel / wit katoen linnen gestreepte stof Yvonne, of maak het lekker bont met een van onze veelkleurige gestreepte stoffen in katoen of katoen met coating voor tafelkleden. Style het af door een aantal flinke bossen bloemen neer te zetten. Wees hierbij niet bang voor kleur: hoe bonter hoe beter! Hoewel we ook geen nee zouden zeggen tegen een fris geel boeket narcissen.

Op naar het voorjaar, binnen en buiten!

En als je de lente sfeer in huis voltooid hebt is het wellicht een goed idee alvast na te denken over je tuin of balkon. Zit je nog comfortabel? Is de sfeer in je buiten de juiste of is het tijd voor een flinke upgrade? Zodra ons lage landen klimaat het toelaat, wil je vaak en graag naar buiten. Niets is zo fijn om daar in het voorjaarszonnetje te genieten, met een kopje koffie/glas prosecco/zelfgemaakte limonade, op comfortabele tuinmeubelen. Dus zorg ervoor dat je er klaar voor bent en je niet eerst alles in orde moet maken, terwijl je eigenlijk meteen van het zonnetje wilt genieten. Neem eens een kijkje bij onze houten tuinmeubelen, allen met diezelfde frisse kleuren en ook nog eens opklapbaar. Handig als je buiten wat kleiner is of als je niet altijd zoveel zitplaatsen nodig hebt en ze erbij pakt voor als het wel zo is.

Inspiratie nodig? Op onze site en social media kanalen pinterest, instagram en facebook, kun je volop ideeën vinden. Laat je inspireren en aarzel niet ons te contacten als je vragen hebt. 

 

Terug naar blog