Eenvoudig opzetten van een strandstoel: hoe doe je dat?

Eenvoudig opzetten van een strandstoel: hoe doe je dat?

Eenvoudig opzetten van een strandstoel: hoe doe je dat?

Ben je op zoek naar makkelijke ligstoelen voor op je balkon, in je tuin of op het strand? Zou je het design van de bekleding willen afstemmen op jouw smaak van het moment? Wil je afneembare bekleding die gewassen kan worden en geen geklungel met het opzetten van een strandstoel? Lees hier meer over het gebruikersgemak én het zit- en ligcomfort van de stoelen van kleurmeester.nl.

Inwisselbare en wasbare lopers

Lijkt het je leuk om, af en toe, van kleur en print te veranderen? Maak het jezelf niet moeilijk en kies voor deze ligstoel met beukenhouten frame.

Het houten frame functioneert als basisstuk en krijgt, afhankelijk van jouw stijl en voorkeur, een compleet ander uiterlijk door simpelweg van loper te veranderen. Zo kun je de ene week kiezen voor felgekleurde streepjes en de daaropvolgende week juist voor een wat rustiger design. Bekijk het aanbod van de gestreepte lopers in de webwinkel op de site.

De lopers zijn gemaakt van canvas katoen of outdoor acryl stof en zijn niet alleen prettig inwisselbaar maar kunnen ook eenvoudig gewassen worden in de wasmachine op 30 graden. De afneembare bekleding is vervolgens, via een sleuf, weer handig te bevestigen aan het beukenhouten frame.

Hoe zet je makkelijk een strandstoel op?

Wellicht heb je eerdere, en mogelijk wat negatieve, ervaringen met het opzetten van een in- en uitklapbare stoel? Niet alle ligstoelen zijn immers even handzaam in het gebruik. Het opzetten van deze stoel is daarentegen heel eenvoudig, zoals ook te zien is in dit filmpje.

 

Hoe ga je te werk zonder dat je vingers klem komen te zitten? Als je de volgende drie handelingen in de juiste volgorde uitvoert, kan een kind de was doen en blijven je vingers ongedeerd.

  1. Draai de kant met de houten latten naar je toe.
  2. Trek het gedeelte met de plastic haken naar de grond.
  3. Trek het korte deel uit en zet goed vast op een plastic haak

Eenvoudig te vervoeren

De stoelen zijn flexibel in- en uitklapbaar en probleemloos te vervoeren van je achtertuin of balkon naar het Scheveningse strand en weer terug.

Zit- en ligcomfort in je vrije tijd

Het zit- en ligcomfort komt tot uiting in dit korte filmpje.

Kijk ook even naar de gestreepte lopers! Vier verschillende standen (van enerzijds comfortabel zittend naar anderzijds relaxed liggend) geven jou de mogelijkheid om optimaal te genieten en helemaal tot rust te komen.

Of je nu besluit om nog even wat zon te pakken, je boek uit te lezen of je vermoeide ogen te sluiten voor een fijn middagdutje, het opzetten van een strandstoel van kleurmeester.nl staat garant voor een ontspannen vrijetijdsbesteding.

Terug naar blog