De zon heeft bij ons een streepje voor!

De zon heeft bij ons een streepje voor!

Dagen met volop zonneschijn, heerlijke temperaturen, avonden waarop het tot 's avonds laat nog aangenaam warm en licht is.... Je merkt het overal om je heen, zodra de eerste zonnestralen zich aandienen en de temperaturen hoog genoeg stijgen, verhuist het leven in Nederland zich naar buiten. Een tijd om volop te relaxen en op je strepen te gaan zitten in plaats van te gaan staan. Een echte strandstoel met beukenhouten frame van kleurmeester.nl past precies in dat ontspannen, zomerse plaatje. Een stoel die van oudsher verbonden is met het strand en die door de aanblik alleen al zorgt voor die herkenbare en typerende zomerse sfeer. Een stoel die inmiddels allang niet meer alleen op het strand te vinden is, maar ook prima in de tuin of op het balkon kan worden neergezet.

Beukenhouten strandstoelen met vrolijke afneembare bekleding

De stoelen van kleurmeester.nl hebben een beukenhouten frame met een afneembare stoffen bekleding. Uniek voor Nederland is dat je bij kleurmeester.nl naast een aantal klassieke kleuren ook kunt kiezen voor een gestreepte loper in verschillende, bij elkaar passende kleurstellingen. Zo'n gestreepte loper geeft direct een blij, zomers gevoel. Je kunt kiezen voor één of meerdere stoelen met dezelfde loper, maar je kunt er ook voor kiezen een vrolijke en kleurrijke combinatie te maken van stoelen met allemaal verschillende streeppatronen. De afneembare bekleding kan eventueel gewassen worden in de wasmachine en de stof maak je daarna weer heel gemakkelijk om het beukenhouten frame vast.

Strandstoelen met en zonder armleuning

Ook kun je kiezen voor een frame zonder en met armleuningen. Vind je een steuntje fijn bij het lezen? Kies dan de stoel met armleuningen. Ben je zelf wat langer? Ook dan is de strandstoel met armleuningen wellicht comfortabeler voor je. De loper en het frame van de strandstoel met armleuningen is wat langer dan het frame zonder armleuningen, je zit daarom wat dieper in de stoel en ondervind geen last van de houten dwarslat.

Overal comfortabel zitten

Een strandstoel is gemakkelijk op te klappen en daardoor bijzonder handig in het gebruik. Vanuit de tuin of vanaf het balkon kan de stoel zo mee naar het strand. De stoel is verstelbaar in meerdere standen, waardoor je zelf kunt variëren. En na een dagje weg gaat de stoel uiteraard gewoon weer mee terug naar huis. De stoel weegt slechts 4,5 kg en daardoor is deze lichtgewicht gemakkelijk te dragen.

Extra relaxen met een bijpassend krukje

Lekker met de voeten omhoog een boekje lezen of een heerlijk verkoelend drankje binnen handbereik. Met een bijpassend krukje heb je net een beetje extra comfort. En komt er extra visite, dan kan het krukje naast voetenbankje of bijzettafel natuurlijk ook dienen als extra zitplaats.

Zo vrolijk, je zou ze bijna binnen zetten

Ingeklapt is de stoel fijn plat en neemt daardoor maar weinig ruimte in beslag. Bijzonder handig wanneer je aan het einde van het zomerseizoen de stoelen gaat opbergen in afwachting van de volgende zomer. Hoewel; de gestreepte lopers geven zo'n warme, vrolijke aanblik, je zou ze natuurlijk ook binnen neer kunnen zetten...

Terug naar blog