Een cadeaubon van kleurmeester; Handig om te geven en leuk om te krijgen!

Een cadeaubon van kleurmeester; Handig om te geven en leuk om te krijgen!

De kerstdagen komen er weer aan. Ga je op bezoek en wil je eens iets anders meenemen voor de gastvrouw of heer? Of heb je nog een origineel cadeau onder de boom nodig?  Wij hebben de oplossing voor je; Je geeft een cadeaubon van kleurmeester.nl. Helemaal handig nu je tijd om te shoppen beperkt wordt door de geringe openingstijden vanwege de corona maatregelen. Je shopt hem namelijk gewoon bij ons online. Je mailt ons het bedrag dat je cadeau wilt geven en wij maken pakken de cadeaubon voor je in. Heb jij meteen een mooi ingepakt kerstcadeautje. En wil je er nog een persoonlijke boodschap bij? Geef die dan ook even door.

Nu hebben we jou overtuigd dat een cadeaubon van kleurmeester handig voor je is om te geven, maar hoe is het om de cadeaubon te ontvangen? Hieronder 5 redenen waarom een cadeaubon van kleurmeester leuk is om te krijgen.

1. Omdat het interieur of exterieur ervan opknapt

Iedereen kan uit de voeten met een cadeaubon van kleurmeester. In een handomdraai tover je het huis of de tuin om in een vrolijke bedoening. Je kunt mooi tafellinnen gebruiken of een van de kamers voorzien van kleurrijke nieuwe sierkussens. Of kies voor kleurrijke outdoor kussens voor op het balkon of in de tuin. Je geeft dus een vrolijke sfeer in huis of tuin cadeau. 

2. Omdat iedereen graag lekker zit

In de tuin, op het balkon of op het strand. Dat zijn typisch van die plekken waar je lekker ontspannen wilt kunnen zitten. In het zonnetje, met een boekje erbij, kat op schoot en met je zonnebril op. Heerlijk genieten. Dat kan met de kleurrijke regiestoelen of zelfs met een tafel erbij als bistroset. Maar natuurlijk ook met die vrolijk gekleurde strandstoelen van Kleurmeester. Die zijn er zowel voor volwassenen als voor kinderen. 

3. Omdat baby’s kinderen worden

De zoon van de jarige slaapt nog steeds in een babyblauwe slaapkamer. Wolkjes op het behang, clowntjes op de kast. Hij voelt zich te oud, want hij is inmiddels al tien jaar! De hoogste tijd dat de babykamer getransformeerd wordt tot kinderkamer. Ook dan komt een cadeaubon van Kleurmeester goed van pas. Gordijnen of vrolijke sierkussens, alles om er een leuke kinderkamer van te maken.

4. Omdat zij jaloers zijn op jouw tas

Jij hebt nu al een tijdje zo’n kleurmeester strandtas en je krijgt continu complimenten. Hij heeft namelijk van die vrolijke kleuren. Leuk toch, dat iemand met een cadeaubon zelf zo’n unieke canvas tas mag uitzoeken?

5. Omdat alle creatievelingen raad weten met Kleurmeester stoffen

Het hele stoffen assortiment, waarvan we zelf onze producten maken, zijn ook te koop. De stoffen zijn vanaf een meter per decimeter te koop. Zo kan Handige Harrie of Vlijtige Jetje zelf iets maken van een van onze stoffen. Op onze Facebook, Pinterest en Instagram-pagina’s staan al vele leuke ideeën, van hangmat tot keukenschort en van lampenkap tot fietsslot beschermer.

Daarom geef je dus een cadeaubon van Kleurmeester!

 

Terug naar blog