€ 0,00

katoenen servetten

Mooie servetten geven je gedekte tafel de finishing touch.

Gebruik ze om een kleur toe te voegen of laat de servetten bij je tafelschikking passen. Een leuke streep scoort altijd!

Mooi met een tafelkleed in een kleur of met onze placemats, tafellopers of tafelkleden in dezelfde stof. Of speels door stoffen te mixen die matchen.

Onze vrolijke servetten zijn van 100% katoen, voelen zacht en comfortabel en kunnen zelfs na een eerste wasbeurt op 30 graden, op 60 graden worden gewassen.

De katoenen servetten worden per set van 4 verkocht. De afmeting een servet is 40 x 40 cm.

katoenen servetten

Omdat het patroon van de strepen over de breedte van de stof loopt, is elke servet uniek in zijn streep samenstelling. Je krijgt dus 4 verschillende servetten die zichtbaar bij elkaar horen.

Filter op:

Kleurrijke katoenen servetten, een prachtige decoratie voor op tafel

Of je dineert met vrienden, aan het ontbijt zit met de kinderen of een verjaardagstaart verorbert, er word aan tafel nu eenmaal geknoeid en gemorst. Geen zorgen meer hierover, want onze katoenen servetten beschermen je tegen de vlekken en spetters.

Maar onze katoenen servetten zijn ook een fantastische manier om je tafel te decoreren. Mooi gevouwen servetten zorgen immers voor een extra sjieke uitstraling. Vouw ze in een speciale vorm of laat het dessin en de kleur zelf spreken door ze traditioneel rechthoekig te vouwen. En als je de servetten etiquette wilt volgen; de juiste plaats voor je servet is op het bovenste bord. Bij een diep bord of soepkom is dat natuurlijk niet handig. In dit geval mag de servet dan links naast het bord geplaatst worden.

Bij kleurmeester vind je katoenen servetten in uiteenlopende kleuren en dessins. Kies voor ton-sur-ton gestreepte variant en combineer ze met een tafelkleed, placemat of tafelloper uit dezelfde stof serie. Of laat de servetten zelf juist de blikvanger van je tafeldecoratie zijn. Ook lenen onze katoenen servetten zich goed voor het mixen van verschillende stofdessins voor een speels effect aan tafel.

Voordat je de servetten gaat gebruiken is het raadzaam ze vooraf even te wassen. Dan nemen ze eventuele viezigheid bij gebruik beter op. Onze servetten zijn gemaakt van kwalitatieve katoen dus ze kunnen prima, na een eerste wasbeurt op 30 graden, op een hogere temperatuur gewassen worden.

Handgemaakt

De stoffen servetten van kleurmeester zijn gemaakt van 100% katoenen stoffen uit ons online stoffen assortiment. De stof is van een hoogwaardige kwaliteit, voelt zacht en heeft een luxe uitstraling.

De stoffen zijn geweven met een speciale techniek. Hierdoor is de voor en achterkant van de stof identiek en zijn beide zijden even mooi. Ook de servetten zijn dus aan beide kanten te gebruiken. Het enige onderscheid is de rolzoom waarmee we de servetten hebben afgewerkt, die is aan een van de zijden beter zichtbaar dan de andere zijde.

Alle servetten worden, op ambachtelijke wijze, met de naaimachine gemaakt in ons atelier in Haarlem. En mochten onze servetten niet de afmeting hebben die jij wenst? Laat ons dan weten van welke van onze stof je servetten wenst en met welke afmeting. Wij maken ze graag voor je op maat.

Terug naar boven