€ 0,00

Vormgevings/ social media stagiaire per september 2017

We zoeken een vormgevings/ social media stagiaire die ons kan ondersteunen bij alle vormgeving voor de website, social media en het drukwerk. Omdat Kleurmeester.nl uit een klein, gedreven team van mensen bestaat, zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en er is veel ruimte om eigen ideeën in te brengen.

Wat Ben je dagelijks bezig met interieur, beeld, tekst en heb je een passie voor kleur? Loop je over van de inspirerende ideeën en beheers je de benodigde vormgevingsprogramma’s om mooie beelden en teksten te maken die passen bij ons merk? Dan ben jij misschien onze nieuwe vormgevings/ social media stagiaire.

Werkzaamheden Kleurmeester.nl zoekt iemand die het leuk vindt om ons te ondersteunen bij het verzorgen en creëren van alle media uitingen voor de eigen site en alle social media kanalen. Ook het vormgeven van al het drukwerk, visitekaartjes, mailings en folders behoren tot je werkzaamheden, inclusief het verzorgen van tekstuele content bij de beeldmaterialen.

Eisen

  • Programma’s: Adobe Photoshop, Illustrator & InDesign
  • Vormgeving/Grafische opleiding, minimaal MBO
  • Je bent vrolijk, sociaal en creatief
  • Je hebt een passie voor interieur, textiel, beeld en tekst
  • Je houdt van aanpakken en neemt graag initiatief
  • Je kunt goed zelfstandig werken

Wij bieden wij. Kleurmeester.nl biedt je een leerzame en zeer afwisselende stageplek in Haarlem. Je krijgt een stagevergoeding. Ideaal is het natuurlijk als je een beetje in de buurt woont! Wanneer? Per januari 2018.

Interesse? Mail ons dan je CV met korte motivatie naar info@kleurmeester.nl

Terug naar boven