€ 0,00

retouren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Let op! Dit is alleen van toepassing bij producten die niet op maat geknipt zijn of op maat gemaakt zijn. Op maat geknipte/gemaakte artikelen zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. Deze producten hebben immers duidelijk een persoonlijk karakter en werden vervaardigd volgens de specificaties van de klant.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

 

 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan kleurmeester.nl geretourneerd worden. De te retourneren producten mogen niet gewassen, gestreken of anderszins behandeld zijn.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@kleurmeester.nl of middels het retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Komt de kleur van de stof niet overeen met de foto? We hebben veel zorg besteed aan het fotograferen van onze producten. Hiervoor hebben we professionele apparatuur en speciale verlichting gebruikt. Echter kan de kleur per beeldscherm verschillen. Wil je zeker weten dat je de gewenste stof besteld? Bestel dan eerst een stof staal.

Terug naar boven