€ 0,00

Over kleurmeester

Bij kleurmeester verkopen en maken we alléén woon producten die in onze ogen iets speciaals hebben. onze voorliefde voor kleur, textuur en materiaal in spannende combinaties zorgt voor een levedige en verfrissende sfeer. onze mix van vakmanschap, passie en eigen ontwerp zorgen voor een unieke collectie kussens, stoffen, meubels, kleingoed en op maat producten

kleurmeester producten moeten passen bij wat je al in en om het huis aan moois hebt. ze moeten elkaar aanvullen en samenhang creëren; hun eigenheid, de reden waarom je ze in eerste instantie hebt uitgekozen, komt daardoor beter naar voren. door de samenhang breng je alle elementen, texturen, vormen en kleuren bij elkaar. en creëer je je persoonlijke comfortabele woonomgeving. niet alleen je interieur, maar de kleurmeester producten en stijl past ook goed in het exterieur.

bezoek de webshop en kies de (op maat) producten naar jouw gevoel en smaak. zo ontstaat vanzelf jouw persoonlijke mix!

WebwinkelKeur

9,9 / 10

Based on 18 reviews

Prima service en communicatie, maar vooral: wat een mooie stoffen en wat een mooie kleuren! Hier word je echt blij van!

Dorien

Vandaag als een blij klein kind het pakket van Kleurmeester uitgepakt. Prachtige strandstoelen in de stof Ara met bij passende kussens, krukjes en ...

Ivonne, een zonnige dame uit Belgie

Een hele persoonlijke site, met mooie stoffen en duidelijke uitleg. Snelle verzending met daarbij weer een personlijk berichtje.

Els boot

ook bieden wij onze producten aan voor stoffeerders, binnenhuisarchitecten en binnenhuisstylisten. interesse? maak een afspraak om de collectie te bekijken.

kleurmeester.nl
iris smits - de boer
Hendrik Figeeweg 3F, Bak B10
2031 BJ Haarlem
+31 (0)6 12118472
info@kleurmeester.nl

kvk 54558360, btw NL183694016b01

   

Terug naar boven