€ 0,00

Bestelling ophalen

Het ophalen van je bestelling kan op afspraak bij ons atelier in de Bakke-rij.nl, een verzamelgebouw van bedrijven; Hendrik Figeeweg 3F unit B10 te Haarlem.

Uiteraard kun je de bestelling ook op één van onze markten afhalen, zie onze agenda voor meer informatie.

Je kunt de optie 'ophalen' ook aanvinken tijdens het bestelproces. Graag vernemen we per mail of telefoon waar en wanneer je de bestelling wilt komen halen. Wij zullen de afspraak dan nog aan je bevestigen.

Op de website van de Bakker-ij vind je een routebeschrijving, google maps, hoe de Bakkerij te vinden in de Waarderpolder te Haarlem. http://bakke-rij.nl/contact/

WebwinkelKeur

9,9 / 10

Based on 18 reviews

Prima service en communicatie, maar vooral: wat een mooie stoffen en wat een mooie kleuren! Hier word je echt blij van!

Dorien

Vandaag als een blij klein kind het pakket van Kleurmeester uitgepakt. Prachtige strandstoelen in de stof Ara met bij passende kussens, krukjes en ...

Ivonne, een zonnige dame uit Belgie

Een hele persoonlijke site, met mooie stoffen en duidelijke uitleg. Snelle verzending met daarbij weer een personlijk berichtje.

Els boot

 

Zodra je het terrein op rijdt en je voor je het bedrijf Hembrug ziet, ga je links om Hembrug heen. aan het einde van deze straat vind je op 3F, de Bakke-rij met het Figee cafe, rechts van je. Wij zitten in rij B bak B10.

Rondom het gebouw is gratis parkeergelegenheid.

Terug naar boven