€ 0,00

Ervaringen

Gerda Tempelaar
Gisteren heb ik stof bij je gehaald en ik vind het leuk je het resultaat te sturen! Wij zijn er hardstikke blij mee!

Mevrouw Udo, Arnhem
De strandstoel is vanmiddag gearriveerd. Hij is prachtig en zit erg prettig. Iedereen die de stoel ziet vindt hem prachtig; vooral de kleuren en de stevige stof. Ik ben er ontzettend blij mee!

Nancy van Herck, België
Hartelijk dank voor het correct verwerken van mijn bestelling. Ik heb nog niet veel online aankopen gedaan, buiten af en toe een boek, maar ben echt tevreden dat de kwaliteit is zoals ik verwacht had. Je bestelt in vertrouwen en wacht dan nieuwsgierig en ongeduldig op je pakketje en dan is het superleuk dat je content bent met je keuze en dat jullie netjes hebben afgeknipt zodat je gerust kan zijn op een goed verloop als je later nog iets wil bestellen. Nu moet ik nog tijd vinden om creatief te zijn ;-))

Sylvia
De stof was heel prettig te verwerken en het zelf plaatsen van de ringen was heel goed te doen. Dank voor de mooie stof!

Anita van Liemt
“Onlangs heb ik de vrolijk gekleurde en stijlvolle kussens van Kleurmeester gekocht. De kussens geven mijn interieur meer kleur, waar ik heel blij van wordt! Kleurmeester is een merk dat gewoon bruist van kleur en energie en waar je graag meer van wilt hebben. Gelukkig is dit mogelijk! Dank tevens voor de correcte en snelle service!

Fiona Faber-Beijdorff
"De kussens passen allemaal precies, en ben er erg blij mee! En de kinderen trouwens ook, het zit lekker zacht, en het is altijd vechten om de meeste kussentjes!"

Nina Sanders
"ik ben erg tevreden over de wijze van afhandeling door Kleurmeester bij een verzending waar tijdens het pakkettransport een fles is stukgegaan.
Er wordt goed meegedacht en voor een praktische oplossing gekozen en daarbij de kosten voor rekening van Kleurmeester. Da’s nou service en vertrouwen.

Cleome van den Berg
“De strandstoel is goed aangekomen en heel erg mooi geworden! We zijn er volop van aan het genieten op ons balkon. Dank!"

Noudy Hesling
"De mooie stoffen die kleurmeester.nl gebruikt zijn echte sfeermakers in huis. Ik ben zelf erg enthousiast over de kussens, poef en het tafelkleed allemaal in dezelfde stof en krijg veel positieve reacties hierop."

Angelique de Boer
Ik ben erg blij met mijn kleurmeester kussens en tafelkleed. Door de vrolijke kleuren te combineren met mijn basic interieur heeft mijn kamer een kleine metamorfose ondergaan. Het is nu meer een geheel en voelt warmer. Bedankt mw Smits - de Boer

Ilona Gerritsen
Ben superblij met mijn vrolijke dakterras. De loungebank maakt het lekker zonnig, ook bij slecht weer! En de kussens zitten heerlijk!

Leonie Jansma
Wat een kleur in huis door deze twee kussens. Ik word er vrolijk van!

Liesbeth Tijms
De kussens staan heel mooi op onze banken. Door de kleuren terug te laten komen in andere accessoires, is de zithoek prachtig geworden. De kleuren zijn vrolijk en erg stijlvol wat een trendy interieur look geeft. Ook vind ik het leuk dat de stoffen exclusief zijn zodat je interieur er speciaal uit ziet. Ik kan niet wachten op ons tafelkleed en onze buitenkussens!

Eelze Hellemans
Kussens passen perfect. Dank!

Hilde Both
Het wijnkrat is vandaag binnengekomen. Erg mooi! Bedankt voor de snelle bezorging en de kortingsbon!

 

Terug naar boven