€ 0,00

cadeau bon

wat is er nu leuker dan een cadeaubon ontvangen en zelf mogen kiezen waaraan je hem besteed!

Word het stof om iets zelf te maken, een kussen, tas, iets voor een vrolijk gedekte tafel of besteed je hem aan een van onze tuinmeubels?

Veel plezier met geven en daarna met uitkiezen!

cadeau bon

De kleurmeester cadeaubon; een ideaal cadeau!

Het einde van het jaar nadert. Het sinterklaasfeest komt er aan gevolgd door de feestdagen. Je gaat weer op cadeautjes jacht. Of zoek je nog iets om als bedankje mee te nemen? Of die ene verjaardag die weer voor de deur staat. Al enig idee wat je dan geeft?  Stop met piekeren en zoeken, want eigenlijk is het heel simpel! Je geeft een cadeaubon van Kleurmeester. Iedereen kan uit de voeten met een cadeaubon met Kleurmeester. En wel hierom;

1. Je geeft een vrolijke sfeer in huis cadeau.  

Zonder al te veel moeite tover je het huis of je buiten om in een vrolijke bedoening. Je kunt kleurrijke gordijnen ophangen, de tafel vrolijk aankleden met ons tafellinnen of een poef bij je bank zetten. Word dat iets te kleurrijk naar je smaak? Het kan ook subtieler. Servetten, sierkussens of een strandtas geven ook een kleine toch effectieve kleurinjectie.

2. Iedereen er graag relaxed bij zit

In je buiten; tuin, dakterras, balkon, op de camping of op het strand. Allemaal plekken die vragen om  een ontspannen zitplek. In het zonnetje, met een boekje erbij, kat op schoot en met je zonnebril op. Heerlijk genieten. De houten opklap meubels van kleurmeester pak je er zo bij. We hebben strandstoelen voor zowel volwassenen als voor kinderen. Maar ook regiestoelen en krukjes.

3. Ook kinderkamers verdienen het een gezellig plek te zijn

Je kind is toe aan een nieuwe kamer passend bij zijn of haar leeftijd. Niet meer aan de kleuren van de babykamer. De hoogste tijd dus dat deze kamer getransformeerd wordt tot echte kinder- of teenerkamer. Ook dan komt een cadeaubon van Kleurmeester goed van pas. Gordijnen, een comfortabele kussens, een poef. Alles om er een leuke kamer van te maken.  

4. Een fijne tas altijd een leuke cadeau is

Geen plastic tassen meer om de boodschappen in te doen, maar een vrolijke katoenen tas die ook nog groot genoeg is om als strandstas te dienen. Handig toch? Multifunctioneel en goed voor et milieu en voor je humeur. Die krijgt van zo’n vrolijke tas ook direct een oppepper.

5. Elke creatieveling wel uit de voeten kan met de stoffen van kleurmeester

Ook verkopen we onze stoffen los in onze online stoffenwinkel, vanaf 0,5 meter zodat je kunt kopen wat je nodig hebt. We verkopen canvas en extra brede katoenen stoffen van 165, 180 of 185 cm breed, maar ook outdoor stoffen. Of katoen met een coating, voor een afneembaar tafelkleed. Allen in mooie kleuren of met een vrolijk patroon. Zo kan Handige Harrie of Vlijtige Jetje zelf iets maken van de stoffen. Op onze Facebook-pagina staan al vele leuke ideeën, van hangmat tot keukenschort en van lampenkap tot fietsslotomhulsel. Daarom geef je dus een cadeaubon van Kleurmeester.  

Terug naar boven