€ 0,00

strandstoelen

De zee ademt in een constant tempo. De zon brandt op onze huid. Regelmatig ruiken we een vlaag van zonnebrandcrème en kokos. Iedereen heeft zijn zitjes en matjes naar de zee toegedraaid. Uitzicht op het eindeloze blauw en op de kinderen die grachten om hun kastelen graven.

Had je die strandstoelen van Kleurmeester nou maar meegenomen. Dan zat je nu niet met een kromme rug op het harde zand. Dan hoefde je niet om de tien minuten de handdoek uit te slaan, met een scheve blik van de buurman, wiens schijfje watermeloen je per ongeluk van zand hebt voorzien. Die stoelen, je hebt ze net gekocht, maar je wilde ze nog even netjes houden. Waarom eigenlijk? Ze zijn toch bedoeld voor het strand!

De volgende keer neem je ze wel mee en zet je ze binnen no time op. Samen zitten jullie als koningen op het strand. Gezichtjes in de zon, boek op schoot. Achter je zitten mensen voor tien euro per uur op dezelfde soort stoelen, maar die zijn inmiddels flink doorgezeten. Daar nestelen honderden derrières per zomer zich in. Jouw Kleurmeester stoelen gaan nog jaren mee.

Die keer dat je de stoelen niet meenam, hadden de kinderen zich suf gezocht. Ze hadden minutenlang over het strand getuurd. Honderden handdoeken vergeleken, die ene herkenbare parasol gezocht, maar daar bleken er wel dertig van te zijn. Na een fikse zwaaipartij had je de aandacht getrokken. Met rode wangen kwamen ze aangerend. Ze hadden prachtige schelpen gevonden.

 

strandstoelen kleurmeester

Die Kleurmeester strandstoelen al dan niet met die handige bijpassende krukjes, zie je al van verre staan. Ze zijn opvallend en kleurrijk. Ze fleuren niet alleen het strand op, de tuin wordt er ook vrolijk van. En belangrijker nog, ze zijn comfortabel en stevig. Uitstekend voor vitale lijven, maar ook voor de wat brozere wervelkolommen. De uren vliegen voorbij. De zon kleurt het strand goud. Meeuwen nemen beetje bij beetje het strand over. De lucht krijgt oranje en roze strepen cadeau. Bevangen door een rozig gevoel, klap je de Kleurmeester stoelen weer op. De bal, schepjes, emmers en schelpen mogen terug in de tas. Je hijst jezelf in droge zomerkleren en loopt met z’n allen naar huis. Het was een heerlijke dag.

Terug naar boven