€ 0,00

Ukkepuk onder de zon

Kleine kinderen hebben iets naïefs over zich, iets onbenulligs. We lachen erom, maar als ouders letten we ook als haviken op. Vanaf het moment dat ze hun eerste stapjes zetten, ontdekken ze de wereld en zit je als ouders niet meer stil. Of raakt de energie van een kind soms toch ook op?

De nieuwe wereld

Het is zomer, je zit lekker buiten. Terwijl je binnen alle stopcontacten hebt afgeplakt, de chemische middelen hebt opgeborgen en losse prullaria steeds opruimt, moet je buiten weer even opletten. Je zult af en toe een slak moeten redden van de grote nieuwsgierige kindermond. Of opletten dat kindlief de vijver niet in kukelt en aan zee zijn zwembandjes noodzakelijk.

Extra ogen

Als volleerde ouders heb je daar een extra paar ogen voor ontwikkeld. Het gaat allemaal vanzelf. Tijdens het praten met anderen, blijven die extra ogen altijd op je kind gericht. De ukkepuk zit liefjes met emmertjes en schepjes in het zand. Of stapt dapper door het hoge gras. Kleine assertievelingen zijn niet bang naar vreemde mensen te lopen, of af te dwalen naar de golven. Je houdt het allemaal goed in de gaten. Of schrikt je het apezuur als je twee seconden niet hebt opgelet. Gelukkig is er niets aan de hand. Zit hij daar achter de parasol lief te spelen of grijp je hem gemakkelijk bij z’n arm.

Energie x 100

Het is ongelooflijk, kinderen lopen nooit, ze rennen altijd. Ze springen op de trampoline, steppen, fietsen, hinkelen en dansen. Soms lijken ze onvermoeibaar en spelen ze tot ze erbij neervallen.

kinderstrandstoel kleurmeester

kinderstrandstoelen van Kleurmeester

Ondanks die eindeloze energie, heeft elk kind af en toe de behoefte om uit te rusten. Even in alle rust een boterhammetje eten, een sapje drinken en luisteren naar papa en mama’s mooie verhalen. In onze webshop is er niet voor niets een ruim assortiment aan kinderstrandstoelen. Kinderen willen zich, net als papa en mama, in zo’n fijne stoel kunnen nestelen. Al helemaal als het zo’n vrolijke, kleurrijke stoel is. De kinderstrandstoelen zijn opklapbaar, klein van formaat en dus makkelijk mee te nemen en stevig. Net als de gewone strandstoelen. De kinderstrandstoelen staan trouwens ook leuk in de kinderkamer. Zo blijft het zelfs in de winter een beetje zomer in huis. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons assortiment aan strandstoelen in de webshop.  

Terug naar boven