€ 0,00

Vijf tips voor een vrolijk interieur

Kleurmeester leent zich uitstekend voor het opvrolijken van het interieur. Kan jouw woonkamer nog wel wat kleur gebruiken? Heb je ideeën nodig voor het opfrissen van de kinderkamer? Laat je inspireren door onze webshop. In deze blog delen we alvast vijf tips met jou:

1. Fijn voor de ramen

Wie de gordijnen weer eens wil vervangen kan Kleurmeester-gordijnen overwegen. Passende kleuren kunnen de kamer flink oppeppen. Ga je voor rustige paars-grijze tinten of liever vrolijk rood-oranje-geel? Zoek je echt iets voor in de kinderkamer? Er zijn vele mogelijkheden. Ben je zelf niet zo handig achter de naaimachine? Wij maken ze op maat voor jou. We meten de boel zorgvuldig op en leveren keurige gordijnen. Daar knapt je huis van op. We kunnen ook een extra bijpassende voering in de gordijnen naaien, zodat je in een donkere kamer kunt doorslapen.  

2. Kussens

Is jouw bank net ietsje te saai? Ontbreekt er iets? De kussens van Kleurmeester maken verschil. Ze zijn er in vele kleuren, gestreept, of effen. We verkopen ze ook voor buiten trouwens. Ze maken de tuin en het balkon net zo gezellig. Buitenkussens zijn gemaakt van outdoor-stof. Zodat ze tegen alle weersomstandigheden kunnen.  

3. Voetjes omhoog

Ook leuk, een Kleurmeester poef. De poefen zijn net zo kleurrijk en sfeervol als de andere Kleurmeesterproducten. Heerlijk om even achterover te zitten, met je voetjes omhoog.  

4. Leuke tafelideeën

Je kunt een doodnormale tafel zo transformeren in een feestelijke en chique plek in huis. Met een tafelkleed bijvoorbeeld. Onze tafelkleden zijn behandeld met een speciale coating, zodat vlekken en water eenvoudig weg te poetsen zijn. Heb je liever een minder uitgesproken tafelkleed? Leg dan een tafelloper neer. Wil je nog een stap terug? Dan kun je subtiel kleur toevoegen met de servetten of placemats van Kleurmeester.  

extra brede stoffen

5. Tuinmeubels

We verkopen ook leuke opklapbare tuinmeubels. Met een strandstoel, regisseursstoel of krukje met bekleding van onze vrolijke stoffen, ziet je buiten er alweer anders uit. Bekijk onze meubels op de website onder het kopje tuin.

Losse stoffen in banen van 1,65, 1,80 of 1,85 cm breed

Je kunt de stoffen ook per meter bestellen. Ideaal om stoelen en banken mee te stofferen, zelf gordijnen te naaien of tafelkleden te stikken. Omdat sommige creaties net wat meer stof vereisen, verkopen we ook extra brede stoffen in banen van 1,65, 1,80 of 1,85 cm breed. We hebben zelfgemaakte hangmatten voorbij zien komen, kussentjes en tassen. Ga naar ons Facebookprofiel of bekijk de inspiratiepagina op onze website, voor leuke do it yourself-ideeën.  

Terug naar boven