€ 0,00

Vijf redenen om hem te geven

Sinterklaas staat voor de deur. De kerstdagen komen er weer aan. Het is zover, oom Ditte en vriendin Datte zijn weer jarig. Wat ga je dit jaar geven? Je zit met je handen in het haar, terwijl het eigenlijk zo simpel is! Je geeft een cadeaubon van Kleurmeester. Waarom?

1. Omdat het huis ervan opknapt

Iedereen kan uit de voeten met een cadeaubon met Kleurmeester. In een handomdraai tover je het huis of de tuin om in een vrolijke bedoening. Je kunt gordijnen ophangen, tafelkleden neerleggen of een poef bij je bank zetten. Gaat dat allemaal wat te ver? Het kan ook subtieler. Servetjes of kussentjes voor op het balkon. Je geeft een vrolijke sfeer in huis cadeau.  

2. Omdat iedereen graag lekker zit

In de tuin, op het balkon of op het strand. Dat zijn typisch van die plekken waar je lekker ontspannen wilt kunnen zitten. In het zonnetje, met een boekje erbij, kat op schoot en met je zonnebril op. Heerlijk genieten. Dat kan op de kleurrijke strandstoelen van Kleurmeester. Ze zijn er zowel voor volwassenen als voor kinderen.  

3. Omdat baby’s kinderen worden

De zoon van de jarige slaapt nog steeds in een babyblauwe slaapkamer. Wolkjes op het behang, clowntjes op de kast. Hij voelt zich te oud, want hij is inmiddels al tien jaar! De hoogste tijd dat de babykamer getransformeerd wordt tot kinderkamer. Ook dan komt een cadeaubon van Kleurmeester goed van pas. Gordijnen, een strijkijzersnoer en leuke meubels. Alles om er een leuke kamer van te maken.  

cadeaubon kleurmeester

4. Omdat zij jaloers zijn op jouw tas

Jij hebt nu al een tijdje zo’n Kleurmeestertas en je krijgt continu complimenten. Hij heeft namelijk van die vrolijke kleuren. Leuk toch, dat iemand met een cadeaubon zelf zo’n unieke tas mag uitzoeken?  

5. Omdat alle creatievelingen raad weten met Kleurmeesterstoffen

We verkopen Kleurmeesterstoffen ook los. De stoffen zijn per meter beschikbaar. We verkopen canvas en extra brede stoffen van 1,65, 1,80 of 1,85 cm breed. Zo kan Handige Harrie of Vlijtige Jetje zelf iets maken van de stoffen. Op onze Facebook-pagina staan al vele leuke ideeën, van hangmat tot keukenschort en van lampenkap tot fietsslotomhulsel.   Daarom geef je dus een cadeaubon van Kleurmeester.  

Terug naar boven