€ 0,00

Blog: Tafelkleden voor elke gelegenheid

tafelkleed illbaritz kleurmeester

Vaarwel steriel, welkom warmte


De periode van een steriele inrichting is inmiddels voorbij. Volgens de laatste trends dienen we ons te omringen met fluwelige stoffen, kussentjes, schapenvachten, groene planten en behang met een print. De muren stralen met kleuren als oker, terra of groen warmte en gezelligheid uit. Het servies hoeft niet meer op elkaar afgestemd zijn maar mag uit diverse stijlen en kleuren bestaan. Hoe mee kleur en textuur, hoe beter.

Lees hier de rest van dit artikel »

Blog: Eenvoudig opzetten van een strandstoel

kleurmeester strandstoelen

Eenvoudig opzetten van een strandstoel: hoe doe je dat?


Ben je op zoek naar makkelijke ligstoelen voor op je balkon, in je tuin of op het strand? Zou je het design van de bekleding willen afstemmen op jouw smaak van het moment? Wil je afneembare bekleding die gewassen kan worden en geen geklungel met het opzetten van een strandstoel? Lees hier meer over het gebruikersgemak én het zit- en ligcomfort van de stoelen van kleurmeester.nl.

Lees hier de rest van dit artikel »

Blog: kleuren in huis

Vijf keer fijn in huis


Waar het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Dat is geen onbekend spreekwoord. Thuis kun je jezelf zijn, ontspannen op de bank, een dutje doen in de tuin of knutselen in de schuur. Iedereen heeft zijn lievelingsplekje in huis. Een plaats waar je één bent met jezelf en waar je onbekommerd aan de slag kunt. Of juist waar je helemaal niets hoeft te doen. Kleurmeester kan daaraan bijdragen. Met Kleurmeester stoffen en producten kun je vijf lievelingsplekjes nog leuker maken.

Lees hier de rest van dit artikel »

Blog: Kleur en emotie


kleur en emotie

Kleurmeester doet zijn naam eer aan, met een uitgebreide collectie aan kleurrijke producten. Binnen een handomdraai is de eettafel of de zithoek in de tuin omgetoverd tot een vrolijke bedoening. Met een grote glimlach en rode wangen als resultaat, want ja zeker! Kleur beïnvloedt de emotie.

Lees hier de rest van dit artikel »

Blog: Extra brede stoffen van 165cm,180 cm-185cm breed

extra brede stoffen

Vijf tips voor een vrolijk interieur


Kleurmeester leent zich uitstekend voor het opvrolijken van het interieur. Kan jouw woonkamer nog wel wat kleur gebruiken? Heb je ideeën nodig voor het opfrissen van de kinderkamer? Laat je inspireren door onze webshop. In deze blog delen we alvast vijf tips met jou:

Lees hier de rest van dit artikel »

Blog: De kleurrijke stoffen van Kleurmeester

kleurrijke stoffen kleurmeester

Kleurmeester gebruikt vooral duurzame en kleurrijke stoffen. Stoffen met strepen of gewoon effen. Dat Kleurmeester de boel opvrolijk, is een ding dat zeker is. Wat voor stoffen gebruikt Kleurmeester nou eigenlijk?

Katoen

Een duurzame en natuurlijke stof. Katoen is een eencellige en zachte vezel die van de katoenplant komt. Katoenverwerkers plukken de zachte bolletjes van de bomen en spinnen deze tot lange draden. Dat maakt katoen luchtdoorlatend. Slechts 10% van de katoenbolletjes gaat verloren, als men er draden van spint. We spreken daarom wel van een duurzame verwerking. De stoffen gaan daarnaast lang mee. Dubbel duurzaam dus.
Lees hier de rest van dit artikel »

Blog: De Kleurmeester cadeaubon

cadeaubon kleurmeester.nl

Vijf redenen om hem te geven


Sinterklaas staat voor de deur. De kerstdagen komen er weer aan. Het is zover, oom Ditte en vriendin Datte zijn weer jarig. Wat ga je dit jaar geven? Je zit met je handen in het haar, terwijl het eigenlijk zo simpel is! Je geeft een cadeaubon van Kleurmeester. Waarom?

Lees hier de rest van dit artikel »

Blog: Afneembare tafelkleden

 

geplastificeerde taflkleden

Aan tafel


Geen huis kan zonder tafel. Dagelijks schuiven we de stoelen aan en verorberen we wat de pot schaft. Een moment waarbij we even samenkomen en waarbij we samen de dag doornemen. Het leuke is, dat de tafel soms net een toverbal is. De ene keer omringd door verliefde stellen en de andere keer door een meute kinderen. Wat de sfeer of wie de omzittenden ook zijn, we gaan altijd weer ‘aan tafel’.

Lees hier de rest van dit artikel »

Blog: kleurrijke tassen

 

kleurrijke tassen kleurmeester

Wat zit er in die tas van jou?


De vrouwentas is voor mannen altijd een groot raadsel geweest. Wat slepen ze toch iedere dag weer mee? Dus als jij (als vrouw) nou zo’n mooie Kleurmeestertas aanschaft, wat doe je daar dan allemaal in? Wij deden een kleine steekproef en vroegen 25 vrouwen wat zij in hun tas verstoppen. Dit zijn de resultaten.

Lees hier de rest van dit artikel »

Blog: Kussens voor tuinstoelen

 

buiten kussens kleurmeester

De tuin


Wie een tuin heeft, weet maar al te goed hoeveel vrijheid het kan geven. Al zijn er genoeg mensen die hun domeintje laten verwilderen. Klimop over de tegels, brandnetels zo hoog als zonnebloemen, verbouwingsrotzooi op het tuinpad. Anderen maken er een paradijsje van. Een tweede woonkamer, een plek om helemaal tot rust te komen. Om samen wijntjes te drinken of ijsthee met citroen. Eén ding is zeker, met de tuin- en strandstoelen van Kleurmeester vrolijk je de tuin op. En als die al vrolijk was, ziet het er allemaal gewoon net wat feestelijker uit.

Lees hier de rest van dit artikel »

Blog: kinderstrandstoelen

 

kinderstrandstoel kleurmeester

Ukkepuk onder de zon


Kleine kinderen hebben iets naïefs over zich, iets onbenulligs. We lachen erom, maar als ouders letten we ook als haviken op. Vanaf het moment dat ze hun eerste stapjes zetten, ontdekken ze de wereld en zit je als ouders niet meer stil. Of raakt de energie van een kind soms toch ook op?

Lees hier de rest van dit artikel »

Blog: Tijd voor het strand. En mooie strandstoelen!

 

strandstoelenop het strand kleurmeester

De zee ademt in een constant tempo. De zon brandt op onze huid. Regelmatig ruiken we een vlaag van zonnebrandcrème en kokos. Iedereen heeft zijn zitjes en matjes naar de zee toegedraaid. Uitzicht op het eindeloze blauw en op de kinderen die grachten om hun kastelen graven.

Lees hier de rest van dit artikel »

Terug naar boven